Wpis z mikrobloga

@InessaMaximova: Okejjj... ( ͡º ͜ʖ͡º) Co do szablonu to powiem Ci, że nie spotkałam się jeszcze aby ktoś tego używał i chwalił sobie tą metodę. Na Twoim miejscu spróbowałam jakąś odżywkę na porost brwi i rzęs i jakby Ci te brwi trochę odrosły i się zagęściły to wtedy pomada albo kredka. Wiadomo, że na początku będzie ciężko, ale trening czyni mistrza
  • Odpowiedz
@fosforankodeiny: No wiesz, jakoś ciągle sama.
@Annaroth: Nie rozpuszczę, bo prawie ich nie mam, pisałam o tym wyżej. Efekt eksperymentu.
@owocowazielonka: Nie gustuję w Polskich youtuberach i Makeup Gurus szczególnie. Nie próbowałam henny i nie bardzo mnie do tego ciągnie, bo jestem blondynką. Obecnie bezskutecznie szukam pierwszej pracy i nie mam za wiele pieniędzy.
@WuDwaKa: Dużo osób mnie tu stalkuje więc nie ma sensu
  • Odpowiedz
@InessaMaximova: a tak z rady rocznika 96' chłopaka 5/10. Według photofilera XD To według mnie co powinnaś zmienić? Nie nakładaj tego makijażu, nie potrzebny imo :D, włosy możesz przefarbować na brązowo jak na zdjęciu na fb, dalej to hmm więcej uśmiechu oczywiście, np jak z kimś rozmawiasz. Twarz masz według mnie nie najgorszą ;) jest naprwadę w porządku. No i wiadomo, dla spoleczeństwa większośc ludzi jest atrakcyjniejsza jak jest chudsza,
  • Odpowiedz