@BarkaMleczna: Czepiasz się na wyrost. Opisują jasno zakres obowiązków. Oferują UoP, a nie staże, praktyki i umowy o dzieło. To jest ważna informacja. Bez multisporta, medicoveru i comiesięcznych wyjazdów integracyjnych to wstyd szukać pracownika?
Jeszcze mniej rozumiem ten ból o list motywacyjny. To świetny sposób na sprawdzenie, czy potrafisz coś składnie i z sensem napisać. A to dość ważne na stanowisku wymagającym stałego kontaktu z klientem.
@BarkaMleczna: Najlepsze w takiej pracy jest to, że przed klientami musisz udawać jakiegoś eleganckiego profesjonalistę reprezentującego poważną firmę. A w rzeczywistości robisz za gównopensję u Janusza, ledwie starcza Ci od pierwszego, a o eleganckich ubraniach możesz jedynie pomarzyć.
@BarkaMleczna Najbardziej w tego typu ogłoszeniach zawsze rozwala mnie dopisek "oferujemy: wynagrodzenie na czas" jakby płacenie pracownikom było zaszczytem, którego dostąpią tylko nieliczni. No aż się zdenerwowałam xd
@chopak @mikw No nie wiem co jest z tym ogłoszeniem nie tak...
Może to, że przy tak długiej liście oczekiwań wobec potencjalnego pracownika pracodawca nie podał choćby widełek z potencjalną wartością wynagrodzenia?
#pracbaza #bekazhr #rekrutacja #januszebiznesu
Komentarz usunięty przez autora
Wymienili wymagania i oferują pracę, rzeczywiście jakiś niesamowity absurd xD
Jeszcze mniej rozumiem ten ból o list motywacyjny. To świetny sposób na sprawdzenie, czy potrafisz coś składnie i z sensem napisać. A to dość ważne na stanowisku wymagającym stałego kontaktu z klientem.
@mikw
No nie wiem co jest z tym ogłoszeniem nie tak...
Może to, że przy tak długiej liście oczekiwań wobec potencjalnego pracownika pracodawca nie podał choćby widełek z potencjalną wartością wynagrodzenia?
Pominę, czy: