Wpis z mikrobloga

@windows95: no i co? Przestałeś zdobywac, wiec masz wykonywać polecenia? Mowisz, ze wygrałeś "rywalizację" z niejednym oskarkiem. Dziewczę musiało byc zachwycone w tym okresie, ciekawe czy zdaje sobie sprawę, ze ten okres minal skoro zaobraczkowales ( ͡º ͜ʖ͡º)
@petugh: nie bo w rezultacie po roku starań jestem w tym samym miejscu czyli nic w dalszym ciągu się osiągnąłem. Poza tym ze przestałem rozmawiać z kolejna osoba bo dla spokoju wywaliłem ja ze wszystkich socjalmediow i pewnie jak ja kiedyś gdzieś spotkam to nawet się nie odezwiemy do siebie.
Czyli s dalszym ciągu jestem na zero a co się na denerwowałem to moje
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Dawidino: takie życie. Wciąż wole być żonaty z kobietą z którą spedziłem wiecej czasu niż z kimkolwiek innym w calym dotychczasowym życiu, niż być nieruchającym prawiczkiem z wykopu z którego śmieją sie nawet rodzice. Taka różnica.

A żona zarabia wiecej ode mnie wiec ona jest bankomatem
@FeyNiX: widzę, że nie do końca rozumiesz jak funkcjonuje dorosłe życie i relacje damsko-męskie. Jest Ci źle, że nie zdobyłeś jakiejś ewidentnie głupiej cipy, która ze stuprocentowym prawdopodobieństwem sprawiłaby Ci masę przykrości i problemów? Jak już trochę przeżyjesz z kobietami, za kilka lat w podobnej sytuacji będziesz czuł radość i ulgę. Nawet jeśli dziś się z tym nie godzisz i nie rozumiesz, za kilka lat myśląc o tym, pierwsza myśl która
@windows95: ganiasz za jakąś laską przez X lat, pokazując jej przy tym (nie wierzę, że w Twoim przypadku było inaczej, każdy kto przebił się w końcu przez friendzone to przerabiał) uległość i gotowość do działania na każde jej skinienie palcem, a potem się dziwisz, że skończyłeś tak marnie? Wyczuła Twoją słabość już dawno, a teraz sprytnie z tego korzysta.

Popełniłeś tyle klasycznych błędów, że nawet nie chcę się nad Tobą pastwić.
@windows95: Nie oszukujmy się z początku znajomości byłeś mega fajny każdy chciał takiego @windows95 a później, Xp, nawet Vista po poprawkach, GIGA 7 , 8 i teraz 10 która nawet lepiej wysłucha jej przy pomocy Cortany.
Stary usuń konto i założ nowe jako Windows 10 a problemy znikną!