Aktywne Wpisy
karnom +11
Rozpoznaje ktos co to za robal? Znalazlem juz drugiego niedaleko łóżka. Pierwszy byl wiekszy i mial wiekszy odwlok. Mamy kota wychodzacego na dwor. Czy to jakis pasozyt ludzki lub zwierzecy czy nic groznego i przyszlo z ogródka?
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty
kumpek20 +313
Od kilku lat mam taką bekę z youtuberów i ogólnie z ludzi którzy jak coś robią to nazywają to od razu projektem xD
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mięso jak mięso, zwykła kombinacja atomów, nic specjalnego, upolowałeś i zjesz dobrą dziczyznę, najlepsza z różna, nie przejmuj się innymi ludźmi, nic nie znaczą.
Nie boisz się, że teraz Ciebie pozwie i będziesz mieć problemy takie jak w tym wątku z Xanthią kiedyś? Ktoś upublicznił rozmowę prywatną sms zamazując dane, a ona to zgłosiła do... polsatu chyba i na policję.
A jak oprawisz skórę dzika to legalnie możesz ją sobie potem zostawić?
Polecam Ci zrobić gulasz z dziczyzny po kaszubsku, jest super. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu dowod ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja to bym zglosil na prokurature. Dziekuje, pozdrawiam.
Ale kto by to sprawdzał, łykasz jak pyton siatkowy, w całości.
Ty i cała reszta w tym wpisie, pic rel.
Przeszukujcie "jej" stare wpisy i dalej lizcie się po jajach w kręgu wzajemnej adoracji, i'm out.
Komentarz usunięty przez autora
@ak_kubel
To je bait
Komentarz usunięty przez autora
Jak dla mnie zarzutka.
Tym bardziej ze nie koniecznie moge wygrać bo osoba ta może byc
-poniżej 18 roku życia
-chora psychicznie
- nie ma dowodów ze osoba ukrywająca sie pod tym loginem pisała te wiadomości ( ͡º ͜ʖ͡º)
A po tym po co mi to ))¯_(ツ)_/¯ bo raczej dużo nie dostane