Wpis z mikrobloga

mirki gdzie najlepiej wziąć internet domowy lte bez limitu? Do tej pory korzystałem z promocji w red bull mobile gdzie za 5 dyszek miałem nielimitowany internet lte na 3 msc. Jednak ta promocja już się skończyła i szukam alternatywy. Który operator ma najkorzystniejszą ofertę na ten moment? Czytałem że t moblie coś tam blokuje i nie można korzystać w p2p a na tym też by mi zależało

#internetmobilny #internet #lte #plus #tmobile #orange #play #upc
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bolostolo bts jest to nadajnik i w mojej lokalizacji zbyt dużo osób korzysta przez co prędkości spadają. Linuxa z torrentow pobieralem panie władzo ( ͡º ͜ʖ͡º) prędkość maksymalna, chodź jest zależna od lokalizacji
  • Odpowiedz
  • 2
@play_polska internet w play jest akurat kiepski. Pani która przedstawiała mi ofertę zaznaczyła że każdy internet w play ma jakiś limit mimo że nazywa się "bez limitu danych". To trochę wprowadzanie w błąd
  • Odpowiedz
@Bolostolo, pakiety nielimitowane polegają na tym, że niezależnie od tego, jak dużo korzystasz z Internetu, nie zostanie Ci zablokowany dostęp do sieci. W pakietach tych istnieją jednak wartości, po których przekroczeniu zwalniamy prędkość transmisji danych. W wielu ofertach istnieje możliwość przywrócenia pełnej prędkości w Play24 :)
  • Odpowiedz