Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/TMxQxBbU0n4
Mam do was prośbę. Czy poświęcicie 2 MINUTY by obejrzeć mój najnowszy FILM na kanale?
Przyjmuję jednego kopniaka od każdego kto po obejrzeniu nie dowie się nic nowego z tego filmu :D

Dzięki wam mam już 120 SUBKÓW a niektóre odcinki osiągają po KILKA TYSIĘCY wyświetleń.
Na ten odcinek wystarczy mi dobić do 100 wyświetleń, czuję, że jesteście w stanie to zrobić :)

#informatyka #komputery #windows #windows10 #internet #youtube #gownowpis #dziendobry #pytanie
kamil-lechkun - https://youtu.be/TMxQxBbU0n4
Mam do was prośbę. Czy poświęcicie 2 MI...

źródło: comment_OR4LGQQnxzXKMt8EMlv67dPSX3wkjMOW.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kamil-lechkun: posluchalem. Mówisz o plikach tymczasowych, sposobach jak się ich pozbyć - z trzech sposobów które podałeś dwa są identyczne, zabrakło informacji jak to zrobić za pomocą wbudowanych narzędzi Windows( Oczyszczanie dysku / Storage Sense) a polecasz ściągnąć jakiś program który równie dobrze sam może być syfem. No nienajlepsza jakość tego filmiku ale plus że Ci się chce :)
  • Odpowiedz
@Koliat: Revo jest akurat sprawdzonym programem który ma w sobie dużo więcej funkcji niż tylko oczyszczanie komputera z plików tymczasowych dlatego go poleciłem.
Te dwa sposoby nie są identyczne co mogłeś zobaczyć w podsumowaniu. %TEMP% oczyścił mi 1,5GB śmieci a przez Windows Search oczyściło tylko 1GB. To są podobne metody ale nie takie same :)

Nad jakością będę pracował, cały czas staram się udoskonalać te filmy. Na początku pracowałem nad
  • Odpowiedz
@lis6502: 6 lat na mirko przeglądając wszystko co jest wrzucone na główną. Śledzenie wszystkich akcji typu Willa Karpatia lub ostatnie "Gdzie jest olej palmowy". W 2016 założyłem kanał,od 2017 roku zacząłem "coś" nagrywać a od 2018 robię to już na poważnie starając się trzymać regularność i poprawiać jakość swoich materiałów. Wykop pomaga mi się promować :)
  • Odpowiedz
@kamil-lechkun: Ani szukanie po rozszerzeniu ani w lokalizacji nie jest tak efektywne jak po prostu skorzystanie ze storage sense / oczyszczania dysku - obie wbudowane i to raczej im powinieneś poświęcić uwagę, raczej niż jakiemuś programikowi ;). Jakość mam na myśli jedynie merytoryczną, to że od strony "warsztatu wideo" te filmy mogłyby być lepsze, to na pewno, ale na tym się nie znam więc to pominąłem.
  • Odpowiedz
Tak swoją drogą to najlepsze kanały na youtube wybiły się właśnie przez wrzucanie swoich filmów na wykop. Najlepszy przykład? Abstrachuje. Ja byłem jednym z pierwszych subskrybentów ich kanału dlatego, że wrzucili film na wykop i dzięki nam są teraz na topce
  • Odpowiedz
@kamil-lechkun: Wiesz, kwestia tego - jest tyle wbudowanych rozwiązań które dobrze działają i są OK że nie ma sensu korzystać z zewnętrznych zastosowań - tym bardziej że potencjalny słuchacz może ściągnąć coś co wygląda podobnie, a już będzie syfem. Podczas swoich regularnych maintenance praktycznie nie korzystam z innych rozwiązań niż MSu i wszystko dobrze działa.
  • Odpowiedz