Aktywne Wpisy

auto_reply +30
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +214
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

Wywala błędy : " junk x, al after expression" oraz "[di] , [si] , [di] is not a valid base/index expression". Próbowałem googlować tyle, że tam nic konkretnego nie ma.
#programowanie #assembler
Ponadto:
- instrukcji assemblerowych nie kończy się średnikiem
-
"mov si,OFFSET *x;"<- co to ma robić według Ciebie?-
printf("y=%d\n",*y);<- co to ma robić według Ciebie?- nasz wykładowca mówił co innego(możliwe, że pod GCC tylko tak jest, ale ręki uciąć nie dam)
- ustawiać si na adres pierwszego znaku tablicy
- wypisać pierwszy znak odwróconego stringa
https://pastebin.com/Pg0kLMs5
?????????
źródło: comment_LEVHeEWQqTSZ2aK0jnmpg0ir5KCvJsh6.jpg
Pobierz