Wpis z mikrobloga

• 4
@Zdejm_Kapelusz: źle sformułowałem. "Wygrałem" 210, czyli na minus wyszedłem. Aczkolwiek nie o to w tym chodziło, jeśli uda mi się gdzieś jeszcze dostać takie, to pewnie kupię żeby po prostu sprawdzić
  • Odpowiedz
  • 11
@lenvrt mnie babka w kolekturze wysmiala i stwierdziła 'ktos was w c---a robi i chce żebyście wykupili wszysfkie zdrapki, które się nie sprzedają' xD
  • Odpowiedz
  • 2
@MaNiEk1: też się z tym spotkałem ale to bardziej dlatego, że po prostu takich nie mieli, a za to posiadali te kolory, które mnie nie interesowały. Zresztą zauważyłem, że nie tylko ja szukałem tych zdrapek, bo jedna kasjerka od razu jak zauważyła czego szukam, kazała iść i nie marnować czasu na kłótnie, ponieważ według niej to jedno i to samo tylko kolorystyka inna ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
@lenvrt: Stary gra systemami i ciagle przy przykładowym założeniu że obstawił 4, 6, 8, 10, 12, 14 wypada mu 4, 5, 7, 9, 11, 13, 15. Wez zesz mu wytłumacz ze jest system który mocno steruje zeby nichuja nie posmakował nawet złotówy
  • Odpowiedz
  • 3
@vauecki: ogólnie rzecz biorąc, kupując taki pakiet jak ja to zrobiłem (pakiety na sklep są po 50 zdrapek) z góry jest pewne, że nie powinno się wygrać więcej niż wydało. Tak mi się wydaje. Chyba, że gdzieś jest kilka tych "rzadkich", aczkolwiek moje miały ponumerowane od 001-041 i można było zauważyć, że wygrywając 50 zł w zdrapce o numerze 009, następnie 10 kolejnych numerów nie miało kompletnie nic w sobie.
  • Odpowiedz