Aktywne Wpisy

heheszek +83
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

menelf +5
panowie bo my tak sobie tutaj siedzimy od wielu wielu lat, a wy się mi jeszcze nie przedstawiliście

Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za info
@sito83: @feelfree: No właśnie. Czy nie dałoby się zwiększyć tego marginesu o kilka pixeli? Mam case, który zachodzi minimalnie na ekran i ten gest po prostu u mnie nie działa. Musiałbym za każdym razem odsuwać lekko pokrowiec, żeby odsłonić samą krawędź ekranu... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@feelfree: OM OM OM
@feelfree: https://huyparody.wordpress.com/2018/03/28/tutorial-install-macos-sierra-for-dell-latitude-e6540-like-a-real-macbook/
WiFi nie ruszy bez wymiany, ale po kablu będzie działać.
Jest tylko jeden problem - nie posiadam żadnego urządzenia z #osx aby zbudować oraz testować wersje na #ios. Kilka osób proponowało zrzutkę na jakiegoś używanego MacBook 2015, ale nie jestem pewien czy byłoby wystarczające zainteresowanie.
@feelfree: Jak nie masz urzadzenia z #osx to można postawić na maszynie wirtualnej na windzie i kodzić.
Demonem prędkości nie jest, ale działa wystarczajaco płynnie żeby
@feelfree: potestowalem to dwa dni i ten gest jest do d...
trzeba złapać przy samej krawędzi (na edge aż za zgięciem ekranu) i kawał przeciągnąć
W czym jest problem żeby to było po prostu maźniecie paluchem po ekranie do góry czy w bok? To jakieś trudne do zrobienia jest bo się nie znam?