Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@feelfree: dzieki za Twoja prace. Korzysta sie super. Czasami wywala apke, tzn. całkiem wyłącza, bez zadnego komunikatu. Muszę odpalic na nowo i szukac tresci. Android i huawei p20 here. Mimo to w życiu nie wroce Do oficjalnej. Powodzenia w dalszej pracy
  • Odpowiedz
próbowałem normalnie przesunąć a to działa od krawędzi

@sito83: @feelfree: No właśnie. Czy nie dałoby się zwiększyć tego marginesu o kilka pixeli? Mam case, który zachodzi minimalnie na ekran i ten gest po prostu u mnie nie działa. Musiałbym za każdym razem odsuwać lekko pokrowiec, żeby odsłonić samą krawędź ekranu... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@cyanoone: z tego co wiem to żeby legalnie wypuścić aplikacje na app store trzeba posiadać urządzenie Apple z systemem MacOS. Ale spróbuję ogarnąć hacka, z tym że nie wiem czy da się to zrobić na moim kompie (stary Dell e6540)
  • Odpowiedz
  • 0
@feelfree: nie wiem czy ktoś pytał, ale czy będzie w przyszłości możliwość szybkiego przesunięcia na górę znaleziska/wpisu? Przy wielu komentarzach jest to problematyczne scrollowanie na samą górę.
  • Odpowiedz
Beta 0.9.7.0

Jest tylko jeden problem - nie posiadam żadnego urządzenia z #osx aby zbudować oraz testować wersje na #ios. Kilka osób proponowało zrzutkę na jakiegoś używanego MacBook 2015, ale nie jestem pewien czy byłoby wystarczające zainteresowanie.

@feelfree: Jak nie masz urzadzenia z #osx to można postawić na maszynie wirtualnej na windzie i kodzić.
Demonem prędkości nie jest, ale działa wystarczajaco płynnie żeby
  • Odpowiedz
  • 1
@sito83: w obrazkach i innych ekranach jest gest od lewej do prawej strony ekranu

@feelfree: potestowalem to dwa dni i ten gest jest do d...
trzeba złapać przy samej krawędzi (na edge aż za zgięciem ekranu) i kawał przeciągnąć
W czym jest problem żeby to było po prostu maźniecie paluchem po ekranie do góry czy w bok? To jakieś trudne do zrobienia jest bo się nie znam?
  • Odpowiedz