Aktywne Wpisy

xPekka +6
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #

rybsonk 0
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 10.4% (20)
- Fortnite 3.6% (7)
- Minecraft 17.6% (34)
- Roblox 1.6% (3)
- League of Legends 6.7% (13)
- Fallout 4 1.0% (2)
- Skyrim 4.1% (8)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 54.9% (106)

W sumie to tak jakby prerelease przed 1.0. Nie planowałem tej wersji, ale musiałem poprawić błąd z obracaniem obrazków na urządzeniach Samsunga.
Wersje 1.0 wypuszczę kiedy zostanie poprawiony błąd w API uniemożliwiający nieoficjalnym aplikacją na dodawania ankiet ( @maciejkiner @a__s @m__b )
Co nowego?
- Ukrywanie paska komentarza w odpowiednich wpisach. Dzięki @Mickson
- Poprawienie błędu z obracaniem obrazków
- Dodano opcję wyłączenia potwierdzenia wyjścia z aplikacji @bloodguy
- Dodano opcję kopiowania prywatnych wiadomości
- Dodano wyświetlanie pełnej daty w menu wpisu
- Poprawiono duplikację treści
- Nowa implementacja odtwarzacza YouTube
- Poprawiono mniejszych błędów
-github/michaldrabik wysłał masę poprawek usprawniających przejrzystość kodu w projekcie. Dzięki wielkie!
- @Albert221 oraz @akepinski poprawili README na githubie. Dzięki wielkie!
Wersja IOS
W międzyczasie pracujemy z @Kroguc nad portem w technologii hybrydowej, dzięki czemu aplikacja będzie działać także na urządzeniach Apple. Jeżeli ktoś znający się na #reactnative #react chciałby pomóc w portowaniu, to zapraszam na nasz serwer discord. Wrzucamy tam też aktualne screenshoty z portowania.
Jest tylko jeden problem - nie posiadam żadnego urządzenia z #osx aby zbudować oraz testować wersje na #ios. Kilka osób proponowało zrzutkę na jakiegoś używanego MacBook 2015, ale nie jestem pewien czy byłoby wystarczające zainteresowanie. #apple
Zapraszam na serwer discord: https://discord.gg/WgQZJD3
Adres paypal do dobrowolnych darowizn: https://paypal.me/WykopMobilny/
Dziękuję za każdą darowiznę :)
Proszę o zgłaszanie błędów pod tagiem #owmbugi
#android #kotlin #wykop #programowanie
źródło: comment_UamwTW4ZBIiQiAehSUyJ60xMPKTjP26b.jpg
Pobierz