@Lopata997 Dla mnie sam fakt, że teamek pokonuje 3 doświadczone drużyny pod rząd, pojawiające się dziwne akcje z ich udziałem i posiadanie konta z VAC'iem jest wystarczające aby sprawdzić typów. Tak samo było z tymi kwalifikacjami do Majora, gdzie 2 czy 3 niemieckie drużyny pokonywały o wiele silniejsze od siebie drużyny, no ale wtedy to też dla wielu wykopków zabijanie w głowę że snajperki było normalne
@defaulttt: wystarczy oglądnąć strzał z traina w zwolnionym tempie, po zoomie robi locka na skaczącego przeciwnika - takiego mikro ruchu nie jesteś w stanie zrobić manualnie, ani wytłumaczyć logicznie, właśnie po takich denkach rozpoznaje się cziterow
co prawda nie oglądałem żadnych demek bo mi się nie chce i generalnie #!$%@? totalnie na to, ale dla mnie po tym jednym klipie gość jest skreślony
@Lopata997: Szkoda, że w peirwszym filmiku nie mamy POV-a gracza, ale dwa kolejne pozwalają sądzić, że to cheater. ( ͡°ʖ̯͡°) Wieczny VAC dla tego pana!
Mi te klipy wystarczaja. Ten strzal na trainie. Czit.
#csgo
co prawda nie oglądałem żadnych demek bo mi się nie chce i generalnie #!$%@? totalnie na to, ale dla mnie po tym jednym klipie gość jest skreślony
3:41 czas na filmiku.