Aktywne Wpisy

mhrok87 +7
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 36.2% (220)
- 2-3 41.0% (249)
- 4-5 13.3% (81)
- Więcej (wyjaśnij) 9.5% (58)

jarzynka +748
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz

Assassin’s Creed: Odyssey zachwyca pięknym, rozległym światem, świetnie zrealizowaną walką, kwestiami technicznymi i sporymi (jak na tę serię) możliwościami rozwoju postaci. Sprawdza się więc jako gra akcji z elementami RPG. Nie sprawdza się jednak zupełnie jako RPG, na które Ubisoft usilnie stara się je promować. Fabuła jest miałka, postacie bez wyrazu, zadania nie zapadają w pamięć, a to wszystko jeszcze bardziej rozmywa się przez setki powtarzalnych czynności. Owszem, bawiłem się wcale nieźle, ale po około 55 godzinach, kiedy osiągnąłem maksymalny poziom i ukończyłem główny wątek, odłożyłem grę na półkę i raczej nie mam zamiaru do niej wracać. Recenzja gry Assassin’s Creed: Odyssey
#recenzja #gry #pcmasterrace #grykomputerowe #ps4 #xboxone #grajzwykopem
źródło: comment_QmibkK1AvtYUSY8p5VlP0LyRCyX0S5D9.jpg
Pobierz