Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +282
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +578
"W takich chwilach wszyscy jesteśmy chińczykami.", "Jak oni mi zaimponowali", "Chińczycy mają jaja. Każdy muslim na świecie sra przed nimi."
Wczoraj ze względu na zbyt dużą liczbę krzyży, Chiny zburzyły 2 sanktuaria maryjne. Mam nadzieję że wciąż podzielacie ten sam entuzjazm. WY DZBANY.
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #bekaznarodowcow #chiny #ciekawostki #bekazpodludzi #shitwykopsays
Pozwolę sobie zacytować komentarz z tamtego znaleziska:
xD
#!$%@? #!$%@? ciemnogród, tfu. Prawaki to kretyni i dzbany, a potem się dziwią "KURŁA ATAKUJO KOSCIUL, KTOS IM ZA TO PLACI". A nawet nie pomyśli, że to wynikowa ich #!$%@? i braku RIGCZU.