Wpis z mikrobloga

We wrześniu na główną weszło znalezisko: Chiny wyburzają meczety, wśród komentarzy festiwal radości:

"W takich chwilach wszyscy jesteśmy chińczykami.", "Jak oni mi zaimponowali", "Chińczycy mają jaja. Każdy muslim na świecie sra przed nimi."

Wczoraj ze względu na zbyt dużą liczbę krzyży, Chiny zburzyły 2 sanktuaria maryjne. Mam nadzieję że wciąż podzielacie ten sam entuzjazm. WY DZBANY.

#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #bekaznarodowcow #chiny #ciekawostki #bekazpodludzi #shitwykopsays
Pobierz saakaszi - We wrześniu na główną weszło znalezisko: Chiny wyburzają meczety, wśród ko...
źródło: comment_EEJe5uIUS7cjdQfgjtLzOwawZhVG2uwj.jpg
  • 26
@Lavie: Mogę się założyć o obie ręce że ta sama osoba, od tamtego czasu #!$%@?ła 100+ komentarzy o tym jaki to katolicyzm nie jest potrzebny, dobry i piękny - i jak go nie będzie upadnie cywilizacja europejska.
#!$%@? #!$%@? ciemnogród, tfu. Prawaki to kretyni i dzbany, a potem się dziwią "KURŁA ATAKUJO KOSCIUL, KTOS IM ZA TO PLACI". A nawet nie pomyśli, że to wynikowa ich #!$%@? i braku RIGCZU.
@saakaszi to jest katofobia, bo jak inaczej nazwać osobę która siedzi całą dnie na mirko, i dodaje wpisy o tej samej tematyce? Pomijając już fakt, jak mało musisz mieć innych zainteresowań ))¯_(ツ)_/¯ a o rodzinie i przyjaciołach to już nawet nie wspomnę ( ͡ ͜ʖ ͡)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@saakaszi: Ja to bym w Polsce wyburzył trochę kościołów. W małych i średnich miastach jest ich więcej niż sklepów wielkopowierzchniowych. Debilizm, ciemnota i złodziejstwo.