Aktywne Wpisy
MG78 +748
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Jak mnie to w-----a, kiedyś student wsiadał w PKP i jechał do obcego miasta na studia na cały tydzień, w weekend wracał, teraz co 2 ma samochód i no jak że by inaczej, jadem z boncory, zaparcze w niedzielę i k---a niech stygnie do czwartku piątku, ty za to wracasz z pracy i możesz sobie zaparkować ale 10 osiedli dalej. Powinni się tym zająć jakoś to uregulować tak samo jak strefy wjazdu, nie płacisz tu podatków to elo. Studenci w większości przypadków to zaraza Krakowa, o j-----u rynku pracy i zaniżaniu stawek nie wspomnę. Uff już mi lepiej..