Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +212
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

guovens +56

źródło: temp_file1372746485724365402
Pobierz
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale po czasie okazało się że to jedyna jej zaleta. Z X znamy się już trochę czasu, poznaliśmy się zupełnie przypadkowo na mieście. Nie korzystała z żadnych tinderów. Dobrze nam się rozmawia, zawsze jest chętna na wspólne wyjścia i wbrew pozorom jej zainteresowania to nie tiktoki i podróże. O jej wykształceniu powiedziała mi parę dni temu przy luźnej rozmowie. Wcześniej byłem pewien, że coś na pewno coś studiuje. Myślałem żeby niedługo powiedzieć jej co do niej czuję, ale no brak studiów jakoś mnie zahamował. Niby wiem, że studia to nie jest żaden wyznacznik, znam masę ludzi którzy nie studiują, a mimo wszystko wiele mógłbym się od nich nauczyć z innych dziedzin. Mimo w niej to mnie zahamowało, nie wiem co mam o tym myśleć. Czy mi to przeszkadza? Niby nie, ale jednak nie wiem co o tym myśleć...
#zwiazki #rozowepaski #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Więc ty ze studiów baby i tak korzyści miał nie będziesz bo czy malo wykształcona czy dużo ty za jej flotę żył nie będziesz , znam małżeństwa gdzie oboje
Baby przy "władzy " głupieja, czy opłaca się siedzieć z osobą której się nie kocha tylko dla prestiżu ?
Czasem lepiej odpuścić prestiż dla ogólnego spokoju
Zobacz sobie statystki że najbardziej brutalni i mobbingujacy szefowie to baby bo one dostają
@mirko_anonim: serio wiążesz inteligencję ze studiami?
Zaniechanie edukacji może wynikać nie tyle z braku umiejętności, a jakiś relacji w domu - np. ciągłe sugestie rodziców, że lepiej nie tracić czasu, zrobić branżówkę i lecieć do pracy. Liczy się to, że próbuje uzupełniać wykształcenie.
Ja też wolę intelektualistki, ale jakbym miał restrykcyjnie podchodzić, to bym musiał Krisa podrywać, co jednak byłoby utrudnione, bo Matyjaszewski ma żonę.
Jeśli laska nie wykazuje ambicji- jest to dla mnie jakiś sygnał na nie, ale czasami ludzie boją się też manifestować swoje oczekiwania wobec życia.
Ps nie myśl że chwyciłeś Pana Boga za