Aktywne Wpisy
p0melo +1
Mam sąsiada który mieszka w dzielnicy w ktorej mieszkania chodza po 1-3 miliony. Kupił sobie nowego mustanga. Czym moze sie zajmowac? Ma na oko 35 lat. Nie pracuje w korpo, nie jest programista, nie ma bogatych starych, jakies pomysly jak go sprawdzic?
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda
tesknilam_ +1
Mam dwa kolczyki w nosie, jeden w uchu i w języku. Co jeszcze według może na twarzy przekłuć kobieta, aby ładnie wyglądać? #piercing #rozowepaski #waznepytaniedowykopkow
#komunikacjamiejska
Komentarz usunięty przez autora
ale rozumiem, taka mentalność według której propaganda jest ważniejsza niż praktyczne rozwiązania
a może lol, plakatami chciałbyś ludzi asertywności uczyć? xD
weź pod uwagę że gosciu który siedzi słucha muzyki, może się właśnie odpręża po masowym mordzie na uczeli, lepiej takiemu głowy nie zawracać bólem swoich stóp
dzicy nieasertywni niekuturalnie starcy nie byli właściwym wzorem dla młodego pokolenia więc niech cierpią! stare leniwe dziady!
skumaj, moja Babcia na starość NIGDY nie musiała stać w autobusie, bo zadbała o wykształcenie swoich dzieci, dzięki czemu kupili sobie wygodne samochody i na starość nigdy nie brakowało jej pieniędzy na taksówki.
Ale jak ktoś jest leniwym darmozjadem i nie dba o wykształcenie swoich dzieci i o stworzenie właściwej komunikacji we własnym mieście to niech stoi i cierpi.
Według ich mentalności lepiej dać
tak też powinno być w komunikacji miejskiej, nie wiem czy widziałeś taki patent, ale w niektórych autobusach nawet w miejscu na wózek, są rozkładane siedzenia, żeby można tam było usiąść, gdy nie ma wózka
Ja często stoję, bo mam siedzącą
@MilionoweMultikonto: Ale to wynika wyłącznie z budowy i homologacji autobusu, nie z przepisów prawa czy wewnętrznych przepisów danego przewoźnika. Autobusy miejskie są przewidziane na przewożenie pasażerów stojących, dlatego są wyposażane w barierki, słupki, uchwyty i inne #!$%@? muje, żeby ludzie mieli się czego trzymać podczas jazdy. Stare Autosany (H9, H10, A1010 itd.), które gdzieniegdzie jeszcze