Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +23
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
#heheszki #wtfcontent
Ocieplą na kwadratowo wszystkie kamienice. Wiec potem nie będzie problemu, żeby potem wydać pozwolenie na nowoczesną plombę koło nich.
Polistyrenizacja Republiki Czeskiej. Znika historyczna dekoracja budynków, budynki przypominają żart z Kameňáka
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/obrazem-polystyrenizace-ceska-historicka-vyzdoba-staveb-mizi/r~1eba7b6a939c11e782f9002590604f2e/
@Pepperek:
W cywiizowanych krajach respektuje się prawo
W cywilizowanych krajach respektuje się przestrzeń publiczną, u dzikich można w niej robić co się chce.
Ja rozumiem że dla niektórych postawienie fioletowego 30 piętrowego bloku na starówce to mokry sen o wolności.... a brak możliwości to oczywiście myślenie komunistyczne.
Zdaje sobie sprawę że są ludzie którzy chcieliby żeby ich miasto wyglądało miejscami jak jedna wielka reklama, nie regulowana żadnymi prawami.
To może zbojkotujcie te sklepy co tak szpecą miasto. Czemu wszystko paragrafem wymuszać?