Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +406

mlody_czyzyk23 +98
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dopiero co człowiek liczył ostatnie grosze na urlop, a tu już druga połowa października. To oznacza, że za rogiem czają się już święta Bożego Narodzenia. Wielu wydawców chce załapać się na ten czas ostatecznego zwycięstwa konsumpcyjnego trybu życia, więc w tej części roku absolutnie nie brakuje nam mniej i bardziej ciekawych premier. Żeby pomóc wam chociaż minimalnie przefiltrować potencjalne cele zakupowego szaleństwa, wybrałem osiem październikowych gier, które moim skromnym zdaniem z pewnych powodów powinny przykuć waszą uwagę, nawet jeśli nie do końca przykuwają moją.
#gry #grykomputerowe #pcmasterrace #xboxone #ps4
źródło: comment_GBF1c3DR1crIYEU0Ydypkncg6Dnh8BYv.jpg
Pobierz