Aktywne Wpisy

yourgrandma +587
No niestety, ale chyba miarka się przebrała...
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
źródło: sdsdsdasas
Pobierz
zajsty +278
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz![Pod koniec kwietnia będziemy mogli obserwować KOMETĘ C/2025 R3 [EN, 3 min]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b2730405dc7661d60a51cfbe1f9bbef57b5197f23f427528135a161e9f4c3951,q80.jpg)

Liga Superbohaterów to grupa osób. które przebierając się za różne postaci z filmów, komiksów i bajek, odwiedzają i rozbawiają dzieci w domach dziecka, szpitalach czy hospicjach. Jako fundacja, Liga organizuje także różnego rodzaju zbiórki pieniężne wspierając tych najbardziej potrzebujących.
Postanowiliśmy przepytać kliku członków grupy na temat ich działalności charytatywnej. Zapraszamy na kolejna rozmowę - tym razem z Romanem H. wcielającym się w postać Flasha
Obecnie na stronie https://zrzutka.pl/uzhgjw trwa zbiórka na bezpiecznego busa (używanego). By jeździć do dzieci w szpitalach w całej Polsce.
#wywiad #superbohater #spiderman #marvel #komiks #pomagajzwykopem #dzieci
źródło: comment_z87GG9OJAJPXGE0wWFpZa6zQZodLqD20.jpg
Pobierzźródło: comment_ubFYEPNxuE9pbSRVPQJwgaxZF4igwzeB.jpg
Pobierz