Aktywne Wpisy

jmuhha +72
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
PobierzMam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

Zaczynam naukę programowania, praktycznie od zera, gdyby ktoś chciał się wzajemnie motywować np. również chce zacząć to zapraszam na PW. Będziecie pisać że po 3 dniach mi się znudzi, prawdopodobnie mając rację, ale wierzę że nie.
Będę też wdzięczny za jakieś rady na początek (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Inne mam zdanie nt. punktu 4. Imho jesli po 3h dziennie to predzej 12-18m. W innym razie istotnie zwiekszasz ryzyko bycia TYM gosciem, ktory kompletnie nie ogarnia (Ani nawet nie slyszal) jakiegos waznego obszaru, albo masz pojecie o froncie, a zero o backendzie (albo odwrotnie).
Zbadalem ten temat bardzo dobrze. Zeby sie dobrze przygotowac do pracy, zakladajac, ze robisz to na powaznie, to mowimy o 9-15
PS: Od frontu troche stronie.
Jakie umiejetnosci zamierzem miec:
- Dobre podstwy C# i OOP
- Ogarniete dobrze ASP.NET Core i w stopniu
Umiejętności (ostatecznie mogą się jeszcze zmienić), jeśli o niczym nie zapomniałem, to:
- HTML, CSS + preprocesory (głównie SASS) + Bootstrap,
- JavaScript do poziomu podstaw OOP + React + w pewnie nieco mniejszym stopniu Angular (TypeScript),
- backend: node.js + mongo + Express,
- narzędzia: GIT,