Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
Zaczynam naukę programowania, praktycznie od zera, gdyby ktoś chciał się wzajemnie motywować np. również chce zacząć to zapraszam na PW. Będziecie pisać że po 3 dniach mi się znudzi, prawdopodobnie mając rację, ale wierzę że nie.
Będę też wdzięczny za jakieś rady na początek (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Michal_Domanski znudzi ci się po tygodniu
bo mozna dzielic warszafka vs reszta polski
polska a i b
slask vs mazowsze
jest masa osob ktore nie chca opuszczac swoich stron za pare zlotych wiecej
Warto moim zdaniem publicznie mówić jaka jest sytuacja
Powinienem się zabić a nie robić sobie nadzieję, mam wrażenie że wszystko staje się coraz trudniejsze, wszystko traci sens nawet zabieranie się za to wszystko, mam wrażenie że nie ma dla mnie miejsca na tym świecie, że do niczego się nie nadaję i nawet to programowanie do którego się zabrałem nie ma celu, bo pomimo że mnie ciekawi to motywowała mnie bardziej właśnie wizja
xD
@kabdul: trochę jak pasta z chodzeniem po bułki a jest sporo januszexów w których trzeba utrzymywać stare apki i ważne by był ktoś kto przestawi buttona w inne miejsce lub sprawdzi nulla w jakiejś funkcji. Ci którzy zrobili to wszystko co mówisz to po prostu nie mają
Komentarz usunięty przez autora
1. Nie jest tak kolorowo, jak można usłyszeć od różnych sprzedawców marzeń. Nie dostaniesz sześć tysięcy na początek. W małych miastach 2000 netto, w większych 3000-4000 netto - tak wynika z
1. Motywacja: jestem od 3 lat w it, zarobki - na początku 3k netto, aktualnie 7k netto, poprzednio - elektryk na budowie a wcześniej magazynier, układanie kostki brukowej oraz pincet różnych dorywczych prac -> czyli da się
2.Jak?: Bardzo dużo samodzielnej nauki, w każdy dzień weekendu po kilka godzin dziennie, w tygodniu roboczym po jedną godzinę lub dwie jak nie było dnia treningowego na siłce lub ciężkiego rycia pustaków silca/stropów pod
Uczę się front-endu od września zeszłego roku.
Czasem udawało mi się posiedzieć nad tym cały dzień, czasem godzinke a bywały sytuacje kiedy nie ruszałem tematu nawet
Komentarz usunięty przez autora
@marcinkovvsky: Inni programiści. Choć zgadzam się, że może to być dość wyśrubowany termin. Dzięki za podzielenie się Twoim przypadkiem, są różne historie, ale nie mierz też wszystkich swoją miarą. Autorka bloga bedeprogramistka zaczęła pracę po 10 miesiącach, odkąd zaświtała jej myśl o zmianie zawodu, choć z tego, co wyczytałem z jej historii pierwsze miesiące raczej nie były intensywne, a i tak zaczęła bootcamp od zera