Wpis z mikrobloga

Miraski PMowe, jakie CRMy stosujecie?

Osobiście ciągle duńskie Podio.com (przejęty przez Citrix ten olbrzymi) ale kusi mnie coś nowego. Dapulse miało święty interfejs dawniej ale chyba się pozmieniało grubo też po przejęciu i rebrandingu na Monday, no i drogie pakiety, brak freemium nawet. Asana też po rebrandingu i w końcu to jakoś wygląda ale mam awersje do prawie monopolisty :D
Lubiłem Base od Future Simple (polskiego pochodzenia) ale to tylko i wyłącznie sprzedażowe/leadgen.

Co polecacie, z czego korzystacie?

#zarzadzanieprojektami | #crm | #projectmanager | #webdev dodaje dla zasięgu ale nawet bezpośrednio to kontent właściwy
Saeglopur - Miraski PMowe, jakie CRMy stosujecie? 

Osobiście ciągle duńskie Podio....

źródło: comment_C7jHOG4IuDGjnODIjBRUpR3zG898rAgK.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

podpinam się do pytania

@raider87: @cichaj, @lwonly, @Szala, @withoutSmallGarden, @Cronox, @77LatBedeNiedojrzaly: Po obszsernym riserczu i porównaniach i rozpatrywaniu przeróżnych opcji płatności wybór pada na: https://clickup.com/

Design przepiękny, wyglądają na firmę która nie zniknie, Podio zostało przejęte przez Cirtix ten kolosalny i od tamtej pory jakby go zamrozili. Tutaj też jest pakiet darmowy i to nawet dla wcale nie małych zespołów, później ceny są mega spoko, wyraźnie niższe od wielu równie ciekawych platform. Widać że chłopaki chcą cisnąć typowo w skalę i to mi odpowiada. Jest od razu masa integracji, masa gotowych rozwiązań, muszę przyznać że wygląda na potężne narzędzie bo zarówno zarządzanie projektami jak i typowo sprzedażą więc łączy wszystko. Do tego aplikacja mobilna która już widzę że chyba stanie się równie ważnym środkiem dostępu do tych zasobów
Saeglopur - > podpinam się do pytania

@raider87: @cichaj, @lwonly, @Szala, @withou...
  • Odpowiedz