Aktywne Wpisy
heksengerg +49
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
#remontujzwykopem #mieszkanie #meble #kuchnia #stolarstwo
wspaniała jest ta książkowa ergonomia, dzięki niej mając 182 cm całe życie musiałem schylać się do wszystkiego, bo a nuż przyjdzie ktoś kto ma 150 cm i będzie chciał używać.
Trzeba po prostu dorobić obok kawałek stołu (h=75 cm) dla krasnali i już. Wszyscy są szczęśliwi. ;>
@Eligo No to jak tak to wszystkiego najlepszego i róbcie na te 100 cm XD Już brzmi to lepiej niż 110cm. Nie wiem jak wygląda układ mieszkania i czy kuchnia jest w aneksie, ale może jeśli potrzebujecie i tak upieracie się na takie wysokości to znaleźć miejsce na wyspę roboczą która
Odnośnie klubów koszykarskich zrobiłem jakiś czas temu research. Najlepszą opcją, dla nas polaków, jest wysłanie potomka do jakiegoś klubu w Hiszpanii, tak jak to zrobił np Andrzej Pluta.
Nic mnie bardziej nie w-----a niż gadanie "ale tak się nie robi". Nic mnie to nie obchodzi, może mam w zwyczaju gotować w butach na 30cm koturnach i jak chce mieć wyżej to mam mieć wyżej a nie. W styczniu to samo z umywalką. Poprzednia standard była za niska o dobre 15cm. "Nie, będzie za wysoko, niewygodnie, robi się