Wpis z mikrobloga

Ja myslalem ze #krakow jest z-----y do jazdy autem ale to co sie dzieje w Breslau to ja p------e. Miasta chyba na asfalt nie stac bo sie jezdzi po jakiejs kostce a skrzyzowania to projektowal jakis niedorozwoj. Bez urazy ale ja bym to miasto jeszcze raz zbombardowal i zaczal od nowa #wroclaw #gorzkiezale
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jascen: zawsze moze byc gorzej
@budus2: w Krakowie jak wylaczyli na paru skrzyzowaniach to tez duzo lepiej ale doryczy to jedynie centrum
@GaiusBaltar: no cywilizacja zachodnia (rowniez motoryzacyjnie) to tam sie skonczyla w 1945
@budus2: no dramat, ciesze sie ze wyjechalem jakos z tego miasta
@lukasz-vall: super zabytek, ktory jest rozjezdzany przez tiry xD Przeciez dostac kawalkiem takiej kostki w szybe to
  • Odpowiedz
@MatiOfficial: fajnie jak ktoś z zewnątrz widzi co odp...ją we Wrocławiu kosmici ze ZDiUM oraz ratusz no i wspaniały oficer rowerowy.... Ale jak się temat podnosi tu to lewicowe gremium wzajemnej adoracji jest w stanie zagadać człowieka. Cudowne drogi . pseudo ścieżki rowerowe i smog oto osiagniecia odchodzącego prezydenta ...ale za to jest serbrna w----a na wyspie Daliowej . Brawa !!! Nie odpisywać poprostu #zalesie
  • Odpowiedz
@MatiOfficial: tę kostkę układali jeszcze za Hitlera i lepiej się trzyma niż nowy asfalt, w którym są dziury po dwóch latach od remontu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ta kostka, tam gdzie jej polscy spece nie ruszali, jest w idealnym stanie.
  • Odpowiedz
@mag_zbc: Duzo tej hitlerowskiej kostki to tam nie zostalo. Ten uczuc gdy wyjezdzasz z centrum i myslisz ze zaraz zacznie sie asfalcik a tu j----a kostka ciagnie sie prawie pod wjazd na A4 XD I to smieszne wielkie rondo, 3 pasy i loteria ktory mniej r-------y
  • Odpowiedz
@MatiOfficial: Wrocław jako całość jeszcze nie jest taki najgorszy, ale centrum to jest tragedia. Nigdy się tam samochodem nie zapuszczam, ale ostatnio musiałem to nie dość, że zeszło mi dłużej niż komunikacją to wróciłem zestresowany jak cholera
  • Odpowiedz
@MatiOfficial centrum to jeden wielki dramat. Na 19 calowych felgach tylko modlę się żeby jak najszybciej stamtąd wyjechać. Rondo powstańców śląskich to jeden wielki żart, zawieszenie można zgubić jak nie wiesz jak tam jechać.
  • Odpowiedz