Wpis z mikrobloga

@Tomek_Gda: Lisk leci na 1$ nadal zero postępu poczytaj ich reddit inwestorzy się zaczynają denerwować :D Developerzy nadal planują co mają zrobić xd tak wynika z ich wypowiedzi.. ten projekt już jest martwy tylko jeszcze udają że nie
  • Odpowiedz
Martwy to ty jestes, przyrzeknij tutaj ze jak Lisk wzrosnie to wyjdziesz z domu założysz sobie plandeke z napisem - Gadam glupoty
Niedlugo core 1.1 wrzucaja to teraz do testów
  • Odpowiedz
@Tomek_Gda: xD człowieku core to jest nic :D Lisk miał być platformą do dappsów na js, sdk było zapowiadane na połowe tego roku a nie ma nawet wczesnej wersji testowej, poczytaj reddit to skumasz może że oni nie wiedzą jak sie za to zabrać trwa planowanie o ile zaplanują to trzeba to jeszcze wykonać a jak im z mniej wymagającymi rzeczami typu dynamic fee schodzi tyle czasu to jak myślisz
  • Odpowiedz
@Tomek_Gda: XD okej zapomnijmy o 1$. Lisk poleci jeszcze niżej :D a i nie licz na żadną pompkę bo core 1.1 it's not gonna happen. Wiem że byś chciał tudemun jak wielu którzy utopili hajs w tych obietnicach Kordka z których jedyne co wyszło to jeden wielki dump i spadek ponad 90%. Niestety. Chcesz to zaryzykuj i trzymaj może kiedyś skoczy do 10$ na chwile jeśli będzie nowa pompa na
  • Odpowiedz
@czupryneq znam kilku liskowcow i jak dla mnie to sekta. Nigdy nie zrobili platnosc krypto. Hodlinguja liski na lodgerach za setki dolcow i planuja bycie milionerami. Nawet jesli lisk jest lepszy od wszystkich innych to zawsze mozna zrobic hardforka i dodac troche wodotryskow do nowej waluty. Ja dalej mam zdanie ze cjodzi tylko i wylacznie o zbieranie btc oraz pokrewnych walutek zdolnych do dzialania na ln. Btc bch ltc xvg i
  • Odpowiedz