Aktywne Wpisy

Mirki, mamy 2026 rok. Żyjemy w czasach „cyfrowej pustyni” - niby każdy ma 5G, telefon pod ręką i setki znajomych w social mediach, a jak przychodzi co do czego, to wieczory spędzamy, gapiąc się w niebieskie światło monitora.
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Jak często spotykasz się z ludźmi twarzą w twarz (poza pracą/szkołą)?
- Codziennie (mam paczkę znajomych / partnera / itp) 20.8% (556)
- Bardzo często (3-4 razy w tygodniu) 4.8% (128)
- Regularnie (1-2 razy w tygodniu, głównie weekend) 14.4% (384)
- Sporadycznie (raz na dwa tygodnie) 14.9% (397)
- Rzadko (raz na miesiąc lub rzadziej) 20.7% (553)
- Prawie wcale (nie pamiętam kiedy) 7.8% (207)
- Tylko kontakt online (wykop, komunikatory) 2.2% (58)
- Chciałbym częściej, ale nie mam z kim 5.9% (158)
- Jestem świadomym samotnikiem i tak mi najlepiej 7.6% (204)
- Inne - wyjaśnię w komentarzu 0.9% (25)
buddookan +11

elo
zrobilem sobie 3 pluginy do GreaseMonkey aby umilic sobie przegladanie syfu na wykopie
plusFilter - chowa wpisy ktore maja ponizej 100 plusow, aktywowany za pomoca przycisku w belce, zapisuje ustawienia po odswiezeniu
linkFilter - oznacza kolorami wpisy z roznych zrodel, np kolorem czerwonym - ostrzegawczym wykopy ktore linkują do wp.pl albo innych syf portali, a zielonym linki ktore nas interesuja np. liveleak, youtube.com etc.
iOSBanhammer - na prosbe uzytkownika, maskuje posty uzytkownikow ktorzy pisza z iOS, dziala tez w druga strone, mozna ustawic przeciw androidowi xD
https://github.com/melcma/wykop-plugins
robisz nowy skrypt w greasemonkey i copy-paste cala zawartosc i zapisz
myslalem jeszcze nad takim pluginem typu wspoldzielona czarna lista, ze uzytkownik robi sobie posta w ktorym wrzuca liste uzytkownikow i inni moga podpiac plugin pod ta liste i im ukrywa ich wpisy albo linki ze stron, ale troche mi sie nie chce
źródło: comment_CBVhKn7D0k0KwJBMcbqhfwTM3BwmvmUA.jpg
Pobierzźródło: comment_jv7FLIWdoBlwrohc4NdVKYgZHHWWoS8w.jpg
Pobierzźródło: comment_mBhzW6aqOC5HJ1w22A8vW0bifVA4LLk9.jpg
PobierzMożna tym było wyświetlić całą swoją aktywność mikrobloga na jednej stronie by go sobie zapisać na dysk razem z obrazkami albo usunąć wszystkie swoje posty i komentarze na mirko
trzeba tylko uważać by nie skasować sobie wszystkiego więc w aktywności FB trzeba wejść w odpowiedni dział np. komentarze albo tylko posty na grupach.
https://greasyfork.org/en/scripts/1868-reddit-highlight-newest-comments
Dałbyś radę coś takiego rozkminić?
- oznaczyć kolorem nowe wpisy od ostatniego wejścia w wykop no i wpis na mirko z komentami.
Tak bardzo tego brakuje ;-/
(⊙_ʖ⊙)