Wpis z mikrobloga

Kiedyś jak miałem te 13 lat to grałem całe wakacje w cs1.6, musiałem to bardzo lubić skoro mogłem grać całymi dniami. Później zacząłem się bardziej skupiać na pracy i już nie grałem w żadne gry. Teraz 10 lat później zastanawiam się czy nie spróbować i nie kupić #csgo. Nie nudzi wam się to? Ile godzin dziennie gracie i czy macie więcej niż 13 lat?
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MlNlMUM: ja w sumie gram w csa odkąd pamiętam, zawsze to było 1-2h dziennie, chyba że w najlepszych czasach CSa dla Polski, wtedy miałem zajawkę i team którym sobie jeździliśmy na jakieś pomniejsze śmieszne lany, to mogłem grać całymi dniami, teraz już tak nie potrafię, poza tym praca+magisterka i do niedawna dziewczyna zajmują sporo czasu, no ale nadal jest ta ochotę na 1-2 meczyki w ciągu dnia

a godzin ile
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MlNlMUM: grałem w tym samym wieku co ty w 1.6 oraz sourca. Teraz próbowałem grać w cs:go. Gra jest totalnym dnem przez community. Serio, aż takiego gnoju to nie ma nawet w lolu. Żadna przyjemność klikania w porównywaniu do tego co było kiedyś.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@defaulttt: co nie przesadzaj? Mówię o graniu samemu. Rankedy to rak. Trzy razy grałem za każdym razem dostałem rusków. Raz mnie wywalono głosowaniem, bo gadałem po angielsku XD... Na prywatnych serwerach masa dzieci. Nieważne gdzie pójdę, czy na jail czy inny tryb. Rozmowa przez mikro nie należy do najprzyjemniejszych. Przez to atmosfera na serwerze jest trochę męcząca.
  • Odpowiedz
@MlNlMUM: ja gram w cs od 2003r zaczynając od 1.6, a od 2013-14 w go ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście z małymi przerwami, ale ostatni rok to naparzam dość sporo.. dziś mam 37 lat, żonę, dziecko i dość zajmującą pracę, tak samo zresztą jak ziomki, z którymi gram, dwóch mieszka za granicą, a mimo to potrafimy znaleźć czas i świetnie się przy tej gierce bawimy.. natomiast
  • Odpowiedz
@JakTamCoTam: no cóż ¯_(ツ)_/¯
ja gram głównie solo i prawie same spoko ziomki a przynajmniej takie które nie drą od razu mordy.
A na prywatnych serwerach... nie wiem gdzie grasz że jets masa dzieci. A nawet jak gram na prywatnych z dziećmi to śa nawet spoko xD
  • Odpowiedz