Wpis z mikrobloga

Kiedyś jak miałem te 13 lat to grałem całe wakacje w cs1.6, musiałem to bardzo lubić skoro mogłem grać całymi dniami. Później zacząłem się bardziej skupiać na pracy i już nie grałem w żadne gry. Teraz 10 lat później zastanawiam się czy nie spróbować i nie kupić #csgo. Nie nudzi wam się to? Ile godzin dziennie gracie i czy macie więcej niż 13 lat?
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Norskee: Xd chyba wlasnie na odwrot kolego ;)
@MlNlMUM: Co do kupowania nowego csa to nie polecam, lepiej kupic konto bo wprowadzony zostal system poziomow(grasz zdobywasz expa i wbijasz poziom) od 21lvl dopiero jest dostepne prime(mniej hackerow(na nonprime jest ich mnostwo)i ogarnietych ludzi) Zeby zdobyc lvl 21 grajac od nowa to minimum 150-200h zanim to wbijesz(okolo 3-4lvl max na tydzien)
  • Odpowiedz
@MlNlMUM: kolego, grywałem tak jak Ty za dzieciaka w csa, teraz mam csgo, ale wcale mnie do niego nie ciągnie. Raz w miesiącu sobie pogram jedną mapke ale bez jakiegoś super funu :)
  • Odpowiedz
@MlNlMUM: zabawa, po osiagnieciu maksymalnego lvl na faceit(grasz tam mecze na lepszych serwerach) odechcialo mi sie grac bo w sumie wszystko co chcialem to osiagnalem i nie mam motywacji grac dalej :D(prawie top 2000 w Polsce Xd)
  • Odpowiedz
  • 0
@Bartolo92: No właśnie. Ale próbuje sobie wytłumaczyć dlaczego mnie to nie jara. Przecież ludzie potrafią w to grać całymi dniami. To musi być satysfakcjonujące
  • Odpowiedz
@MlNlMUM: bo kazdy ma jakis cel praktycznie, ktos chce wbic globala, ktos 10lvl na faceit, a ktos wejsc do elitarnej ligi fpl(faceit pro league, graja tam pro gracze tylko) A wiadomo im wiecej graja tym szybciej cel osiagnął
  • Odpowiedz
@MlNlMUM: Mój brat tak gra, ale to dlatego że jest ułomny. Nie musisz szukać wytłumaczeń, Poprostu przestało Cię już to bawić. Może z tymi kolegami jakbyś się umówił na jakąś gierkę to dawna radocha by wróciła. Jednakże teraz wolę inne gierki.
  • Odpowiedz