Aktywne Wpisy

zomowiec +655
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
winsxspl +201
komu to przeszkadzało? ubrać się na cebulkę i gitara, a nie pocić się jak świnia w parniku i nie mieć czego zdjąć z siebie, a okna jeszcze dodatkowo dogrzewają
#l-------------j #z-------------j #niepopularnaopinia
#l-------------j #z-------------j #niepopularnaopinia
źródło: image
Pobierz

No niby tak, ale to hot hatch i chodzi o zabawę... a w automacie nie dohamujesz z międzygazem, a i hamowanie lewą nogą jakoś tak bez fajerwerków ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja, w każdym razie sobie nie wyobrażam, a trochę hot hatchy już zmęczyłem.
@rasala:
@rasala:
@DerMirker: prukłem xDDDDDDD
Stelvio ma 4x4. To od razu urywa kolo sekundy do 100. W zakresie od 60 do x taki Hyundai porobi Alfe bo jest duzo lzejszy.
A co ma moc do wyboru manual/automat?
@TomAss83:
Najwiesze przyspieszenie w sencie wbijania w fotel jest właśnie 0-60, to co sie dzieje potem to flazki z olejem. No chyba, że jakies auto robi to w 3-4 sek, to zabawa trwa do ponad 100 kmh.
@DerMirker: nieprzekraczające #grammarnazi
No tak - do startu ze swiatel jak znalazl. Do wyprzedzania, czy do jazdy po torze duzo wazniejsze jest to co jest > 60 km/h.
Bo się orzymiezam. A właśnie przyszły dostawy na Warszawę z 10sztuk. I pewnie już z GPF
nie kupisz Megane rs za mniej niż 145k - obowiązkowe pakiety
Focus rs praktycznie niedostępny nowy nigdzie
Cena z pakietami koło 180k
TypeR dostępność do bani, finansowanie na leasing to jakaś porażka. Gorzej tylko w Fordzie
Ale fakt, gdybym miał nawet znacznie większy budżet to budżet to brałbym Stingerka. KIA odwaliła taki sztos. Każdy metr łykany tym samochodem to przyjemność, miałem okazję się przejechać