Aktywne Wpisy

zomowiec +655
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
winsxspl +201
komu to przeszkadzało? ubrać się na cebulkę i gitara, a nie pocić się jak świnia w parniku i nie mieć czego zdjąć z siebie, a okna jeszcze dodatkowo dogrzewają
#l-------------j #z-------------j #niepopularnaopinia
#l-------------j #z-------------j #niepopularnaopinia
źródło: image
Pobierz

Tak, ale mówię, że wrażenia to nie robi :D
Zreszta nikt im nie zabrania dać 4x4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie był problem z uszczelką tylko został użyty nieodpowiedni stop aluminium bloku i głowicy silnika. Jechałeś tymi autami? Ford jest lepszy od Hyundaia ale daleko mu do golfa a w uuuuj do najnowszej a klasy
A jeździć to tylko Focusem. Ani Hyundaiem ani Golfem nie miałem jeszcze przyjemności :)
Szczerze to sam do końca nie dam sobie ręki uciąć jak to jest ale czytałem kiedyś artykuł tutaj, ze Ford potwierdza wadliwe bloki i głowicy w najnowszym fordzie :D A znajomy kupił go parę dni przed tą informacją. Nie powiem fajnie autko śmigało. Ale dla mnie Golfik ma coś lepszego. Choć ani jednego ani drugiego bym nie kupił ;)
Komentarz usunięty przez autora
Zapomniales o bmw 140i z 3 litrowa 6 cylindrowa jednostka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=2LoIChUo7mg
@cwlmod:
Różni ludzie, różne potrzeby, różne zestawy PanVitan.
@rasala:
skąd pomysł, że daily nie można jeździć z manualem? Pytam bo wszystkie hot hatche jakich byłem właścicielem miały takie rozwiązanie i do głowy mi nie przyszło, że to wada.
@szafa_:
pick one
Już nie wspomnę o tym, że Europa to swoista enklawa dla samochodów sportowych, bo pokaż mi jakąś stricte sportową markę z USA lub Azji, która ma takie sukcesy jak Ferrari czy Koenigsegg.
To koniec końców tylko omyłkowo montowana uszczelka od Mustanga w pierwszych partiach produkcyjnych. Pisalem o tym wyżej, nawet artykuł linkowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)