Wpis z mikrobloga

z racji że mieszkam 2 min od sse areny to byłem dzisiaj na ksw, tyle bijacej sie polskiej patologi na trybunach nigdy nie widzialem. staczające sie laski ze schodów po pierwszej walce, debil zasłaniający flagą chyba 3 poprzednim rzedom, bójki w kiblu, super sprawa, ale jak na 50 funtow to warto xD
#ksw #londyn
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Whatswrongwiththeworldmama: @Arturian: @rvnow: To stereotyp, powielany wydaje mi sie najczesciej przez tych, ktorzy przyjechali na chwile, pomieszkali gdzies na pokoju z patola i mysla, ze tak zyja wszyscy. Dodatkowo najczesciej z najgorszym mozliwym miejscem do pracy i mieszkania czyli Londynem(oczywiscie dla czesci wysoko wykwalifikowanych czy specyficznych zawodow to Londyn moze byc najlepszy). Po prostu nie maja szerszej optyki spojrzenia, badz nie chca miec. Wydaje mi sie,
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny: no ponad 3 lata mieszkam tutaj, nie wszyscy tacy są ale są pewne "terytoria krytyczne" gdzie odsetek patologii jest większy. Teoretycznie to prawda o patologii w UK że jest tutaj tego bardzo dużo, ale no wiadomo że nie wszyscy. W sumie mam takie samo zdanie.
  • Odpowiedz
@maze: nie wiem czy są, na wembley central/neasden raczej ciężko kogoś spotkać bo tam siedzi od 10 lat stara fala emigracji :D. Budowlana śmietanka xD. Wiem że przez UCFB które mieści sie na stadionie jest dużo studentów z Polski, ale z nikim z PL nie trzymałem przez 3 lata studiów tam więc nie wiem czy są januszami ;d.
  • Odpowiedz