Kto chce picę jutro do roboty? Idę spać - napiszcie mi w komentarzu coś, co mnie jutro z samego rana rozbawi w biurze. Osobie, która napisze najlepszy moim zdaniem komentarz zamówię jutro do roboty picę.
I, żeby nie było - to ja wybieram jaką picę dostaniesz. #rozdajo
@krzysztof-es-545 @bolo2015 Ale się nażarłem. Nie zaczyna się zdania od "ale". Dziękuję Mirkowi @krzysztof-es-545 za pyszną pice w postaci kwaśnicy i pierogów z mięsem. Madko i curko jakie to było dobre! Jeszcze raz dzięki Pan Mirek!
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Idę spać - napiszcie mi w komentarzu coś, co mnie jutro z samego rana rozbawi w biurze. Osobie, która napisze najlepszy moim zdaniem komentarz zamówię jutro do roboty picę.
I, żeby nie było - to ja wybieram jaką picę dostaniesz.
#rozdajo
Komentarz usunięty przez autora
Robić ma w biurze
To czyta wykopy
Janusz się w----i
W-----e z roboty
Zamiast tom
źródło: comment_3sY4DNPWkaqrCQw66QwH4yoLL7vk5E4i.jpg
PobierzWłaśnie zamawiam pice niespodziankę.
A sam zainteresowany niech wrzuci foto jak dostanie :)
@bolo2015
Ale się nażarłem. Nie zaczyna się zdania od "ale".
Dziękuję Mirkowi @krzysztof-es-545 za pyszną pice w postaci kwaśnicy i pierogów z mięsem. Madko i curko jakie to było dobre! Jeszcze raz dzięki Pan Mirek!
źródło: comment_CvSQYtIWbMybkBgjdvgoyqr9zeVPC4N5.jpg
Pobierzźródło: comment_NpJecbYMG8eyyBAbX1jSgoTTbdBlJfYN.jpg
Pobierz