@Evilr0kerZ: źle zrozumiałem. Myślałem,że pytałeś o Dawid i Goliat :)
@Ranger: @M_longer: @Neurosurgeon: mają rację. Trzeba walić aż się uda. Patrząc na ilość godzin gry to nie takie kłopotliwe. Najbardziej mi przeszkadzały sposoby zabicie, które nie do końca rozumiałem i udawały mi się przypadkiem. Jakieś dziwne zabicie przez zrzucenie z wysokości (do dzisiaj nie wiem jak to zrobiłem:P) czy w płomieniach od gazu (to
@M_longer: Początek był faktycznie bolesny. Ten od Róży też dał mi popalić.... Podstawkę skończyłem 3 razy i chyba dopiero za 3 razem mi zaliczyło. W Krew i Wino tez mi chyba z 2 nie zaliczyło za pierwszym razem. Bywa, teraz zamiast LEGO czas na Krew i Wino :)
@boguslaw-de-cubalibre: Duza cześć pobaczniakow i watek główny są na tyle przyjemne, ze acziki az chce się wybijać z marszu. Niestety system tych gogowskich jest zbugowany w cholerę po dziś dzień. Mi chociażby nie zaliczyło z jakiegoś powodu zlecania na Ducha Lasu z Novigradu/ Velen. Tyle dobrego, ze osiągniecie za zaliczenie wszystkich zleceń z podstawki pomimo tego i tak wpadło. Inny razem zlecenie na sarastiego odblokowało się dopiero po dobrych 20
@boguslaw-de-cubalibre: Weź ostatnio przypadkiem kasowałem stare savy bo mi nie synchronizowało zapisów i przy okazji wywaliłem kilka najnowszych. poszło w cholerę ze 20 godzin grania. A robiłem po kolei ? z mapy. Do tego gram nie gram często bo czasu nie starcza i ostatni zapis z początku czerwca. I kij teraz jeszcze raz trzeba robić.Ale spokojnie. Też celuję w 100%
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry Czy to już #nocnazmiana?
źródło: comment_tnSyd6C2kRKJRMbLGFnuScBca9yhSWQu.jpg
Pobierz@Ranger: @M_longer: @Neurosurgeon: mają rację. Trzeba walić aż się uda. Patrząc na ilość godzin gry to nie takie kłopotliwe. Najbardziej mi przeszkadzały sposoby zabicie, które nie do końca rozumiałem i udawały mi się przypadkiem. Jakieś dziwne zabicie przez zrzucenie z wysokości (do dzisiaj nie wiem jak to zrobiłem:P) czy w płomieniach od gazu (to
@boguslaw-de-cubalibre: Team Triss, sorry.
@boguslaw-de-cubalibre: Bo to się źle kończy...
@elswyr78: a teraz sobie wyobraź, że coś nie zadziałało i tego nie zaliczyło.... Chyba bym oszalał :)