Aktywne Wpisy
Wrrronika +14
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +21
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry Czy to już #nocnazmiana?
@PLPL: 100%
@boguslaw-de-cubalibre: gz
edit: a no i gratulacje ;)
@wallygatorrrr: Zrobiłem wszystko co było do zrobienia. Każde zadanie, każdy skarb, każdy znak zapytania z mapy. Skelige było przerąbane. Pływać mam dość na kolejne 3 części Wiedźmina :D
@boguslaw-de-cubalibre: Nawet nie wiesz jak mi dałeś do myślenia. To już ponad 3 lata od wydania tej gry...
@Evilr0kerZ Diabli dół i respawnowanie wrogów medytacja. Zmęczenie mieczem i ostatnie kilka HP zdjęte przy użyciu kuszy = zabicie kuszą.
@M_longer: nie, bo przy tym trybie celowania więcej niż co drugi strzał nie jest trafiony w głowę... Niby trzeba zrobić 50 strzałów w głowę, ale w rzeczywistości ja musiałem tak zabić chyba z 200 ludzi...
@M_longer: nie, bo przy tym trybie celowania więcej niż co drugi strzał nie jest trafiony w głowę... Niby trzeba zrobić 50 strzałów w głowę, ale w rzeczywistości ja musiałem tak zabić chyba z 200 ludzi...
@Ranger ej, też to robiłem :)
Oni się blokują przy bramie i nie mogą iść dalej i się strzela jak do kaczek. Przy czym