Wpis z mikrobloga

@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW:
Dopowiem jeszcze do Dox3la, bo za mało dobitnie wyjaśnił. Tak robią nooby z małymi fujarami, które muszą się dowartościować w nieuczciwej walce. Jakby zdrowy 25 latek ścigał się na 100 metrów z dziadkiem na wózku inwalidzkim.

@kroltomek: Joysticki podobno się sprawdzają, jest wygodniej, ale nie więcej nie wiem. Triggerki są świetnie, można grać bez wyginania się nienaturalnie na 4 palce, ale mogą być z nimi problemy i
  • Odpowiedz
@Techies: No to pokaż jak grasz na 4 palce, albo i nawet na 7.

Niby jak miałyby ograniczać ruchy o.0? Zgadzam się, że widoczność, jak pisałem wcześniej, dlatego trzeba dobrze dobrać i nie jest to już problem.
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: ok widzę
Przecież grając na 4 nawet z triggerami i tak musisz ściągać 2 palce z przycisków żeby je użyć na ekranie, a używanie 7 jest możliwe ale w tablecie gdzie nie musisz go trzymać chociaz widzę na filmie że używa się tak naprawdę 3 a reszta po prostu leży na ekranie xd
  • Odpowiedz
@Techies:

Przecież grając na 4 nawet z triggerami i tak musisz ściągać 2 palce z przycisków żeby je użyć na ekranie.

Że co? Wiesz jak się gra na padzie? To jest dokładnie tak samo. Nic nie ściągam, bo gram na 4. Cztery różne - kciuki i wskazujące.

Nie, na kom wiem, że grają na 7. Co innego położenie sobie tableta i ciskanie całymi rękoma.
  • Odpowiedz