@salvador5000 kazdy czeka z niecierpliwością ( ͡º͜ʖ͡º) myślę, że jest to bardziej istotny temat aniżeli sama gra. Chyba nawet na tym powinni skupić się w przedmeczowym studio.
o kolejna zielonka, widac ze wyboru idą i trzeba bronić neobolszewików z PiS xD 2 złote za wpis wpadło? jak się czujesz z tym, że plujesz na Polaków? i z tym, że popierasz rekonstrukcję PZPR zwaną dla niepoznaki zjednoczoną prawicą? xD
I ten powrót PZPR martwi takich wielkich antykomunistów jak Mazguła, Tumanowicz, Urban, Kwaśniewski, Rosati, Boni, Czarzasty, twoich starych, TW Bolka, itp.
Bardziej mi chodziło o starych @NieBojeSieMinusow, chociaż jeden pies. Rozumiem, że dzisiaj PIS, rozpoczynając przed laty budowę gazoportu, naciskając przeciwko Nord Stream 2, będąc najbliżej w historii z Waszyngtonem, zabiegając o stałe bazy US Army, kopiąc kanał na Mierzei itp. itd., współpracuje z Rosją, tak? To jedno z moich ulubionych urojeń jaka serwuje wam wasza idiotyczna narracja dla pozbawionych mózgów miernot. To ja mam nasrane w głowie,
@PiPiPingu: Masz rozumieć, że kiedy ministrem obrony narodowej zostaje nieudacznik z rosyjskimi powiązaniami, to znaczy, że coś jest na rzeczy. Nie rozstrzygnięto przetargów na śmigłowce, system artylerii rakietowej, okrętów podwodnych, dronów bojowych - rozbrajanie polskiej armii szło pełną parą. Oczywiście, dla ciebie dobry komuch, to martwy komuch. No chyba, że jest posłem z PiSu (Piotrowicz, Karski), zasiada z ramienia PiSu w Radzie mediów narodowych (Czabański), zostaje z ramienia PiSu prezesem w jakiejś
ministrem obrony narodowej zostaje nieudacznik z rosyjskimi powiązaniami,
Tak napisał Tomasz Lis. Przecież to nie może być kłamstwo xD Dodajmy, że ten "nieudacznik" to jeden z najbardziej zasłużonych opozycjonistów, twórca KOR i aktywny działacz Solidarności Walczącej, który W---------Ł NA ZBITY PYSK towarzystwo z WSI, w tym szkolonych przez GRU w Moskwie, generałów i wysokich oficerów. Agent, no mówię ci, agent. Weź sobie popraw foliową czapeczkę bo ci się przekrzywiła.
@PiPiPingu: "Tak napisał Tomasz Lis. Przecież to nie może być kłamstwo xD" Masz na myśli Tomasza Piątka, autora książki? Tylko po prostu ci się nazwiska pomyliły? Mają takie samo imię, więc ktoś o niskiej inteligencji mógł ich pomylić.
" jeden z najbardziej zasłużonych opozycjonistów, twórca KOR i aktywny działacz Solidarności Walczącej" No i? Czterdzieści lat temu był opozycjonistą. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby teraz był nieudacznikiem, który nie potrafi jednego przetargu rozstrzygnąć.
źródło: comment_hRnFrQ3xjAZI5X5egf2Nwzm2WQbvpTCW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@NieBojeSieMinusow: @Kuklak
I ten powrót PZPR martwi takich wielkich antykomunistów jak Mazguła, Tumanowicz, Urban, Kwaśniewski, Rosati, Boni, Czarzasty, twoich starych, TW Bolka, itp.
Elokwentny jak typowy czytelnik NIE...
Bardziej mi chodziło o starych @NieBojeSieMinusow, chociaż jeden pies. Rozumiem, że dzisiaj PIS, rozpoczynając przed laty budowę gazoportu, naciskając przeciwko Nord Stream 2, będąc najbliżej w historii z Waszyngtonem, zabiegając o stałe bazy US Army, kopiąc kanał na Mierzei itp. itd., współpracuje z Rosją, tak? To jedno z moich ulubionych urojeń jaka serwuje wam wasza idiotyczna narracja dla pozbawionych mózgów miernot. To ja mam nasrane w głowie,
PS. Oczywiście, że byli komuniści i wyłudzacze VATu to marginalna mniejszość. Większość to bez wątpienia, pożyteczni idioci.
Nie rozstrzygnięto przetargów na śmigłowce, system artylerii rakietowej, okrętów podwodnych, dronów bojowych - rozbrajanie polskiej armii szło pełną parą.
Oczywiście, dla ciebie dobry komuch, to martwy komuch. No chyba, że jest posłem z PiSu (Piotrowicz, Karski), zasiada z ramienia PiSu w Radzie mediów narodowych (Czabański), zostaje z ramienia PiSu prezesem w jakiejś
źródło: comment_AS5drhExQynvhVkd5BM9ZOt5VF5pB56M.jpg
PobierzTak napisał Tomasz Lis. Przecież to nie może być kłamstwo xD Dodajmy, że ten "nieudacznik" to jeden z najbardziej zasłużonych opozycjonistów, twórca KOR i aktywny działacz Solidarności Walczącej, który W---------Ł NA ZBITY PYSK towarzystwo z WSI, w tym szkolonych przez GRU w Moskwie, generałów i wysokich oficerów. Agent, no mówię ci, agent. Weź sobie popraw foliową czapeczkę bo ci się przekrzywiła.
Masz na myśli Tomasza Piątka, autora książki? Tylko po prostu ci się nazwiska pomyliły? Mają takie samo imię, więc ktoś o niskiej inteligencji mógł ich pomylić.
" jeden z najbardziej zasłużonych opozycjonistów, twórca KOR i aktywny działacz Solidarności Walczącej"
No i? Czterdzieści lat temu był opozycjonistą. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby teraz był nieudacznikiem, który nie potrafi jednego przetargu rozstrzygnąć.
Ja niniejszym pisze, że masz dodatkowy chromosom. Moje poszlaki są i tak dużo mocniejsze niż twoje.
PiS