Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Smarek37 +144
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
#bekazlewactwa #4konserwy #takaprawda #polska #wiara #katolicyzm
To była Twoja teza. Nie zmieniaj nagle tematu typie, bo po prostu będę Cię musiał zaorać w kolejnej kwestii xD.
A sprawa wygląda prosto, brak zdolności rozrózniania kolorów jest upośledzeniem wzroku, uszkodzenie słuchu jest upośledzeniem zdolności do słyszenia. Popęd seksualny tylko do swojej płci, jest upośledzeniem, którego skutkiem jest niemożność do przekazania swoich genów, tym samym brak sprostania
Nie
osiągnięcia dla normalnej osoby:
-zdobycie dobrej pracy
-wybudowanie domu
-samorozwój
osiągnięcie dla @Metzger3:
-wsadzenie penisa w waginę
@Metzger3: No ale czemu nie chcesz wyjaśnić własnego posta? :D Nie uciekaj!
@Metzger3: Sprawa jest jasna - wykreślono go bo to nie jest choroba.
@Metzger3: To poczytaj co na ten temat mowia naukowcy a potem sie upieraj. Ile można wałkować to samo, żadnego postepu nie bedzie, jak kazdy bedzie negowal zdanie specjalistów bez zaznajomienia sie z tematem
Edit
@KumpelMacka: och, well played ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nieprzyjazny_Ziemniak: To na pewno lewackie źródła i badania