Aktywne Wpisy
tiofen +633
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +297
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#bekazlewactwa #4konserwy #takaprawda #polska #wiara #katolicyzm
PS. Zabawne jest nazywać ideologią coś, co ma oparcie w nauce i jest dobrze zbadanym tematem przez wielu naukowców xD. Ale zapomniałem, nauka jest lewacka, a b--ń boże dziecko wychowywac na LEWAKA
@ZaplutyKarzelReakcji: Bzdura. To jest absolutnie wystarczające wyjaśnienie celu naszego istnienia. Problem z akceptacją tego faktu mają jedynie jednostki, które nie potrafią sprostać temu zadaniu.
S--s nie jest celem samym w sobie u żadnego z gatunków.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ApoptozaMozgu: To nie twoja sprawa co robią rodzice. Dziecko jest ich i oni sprawują nad nim formalną i prawną opieke do 18 roku życia a nie ty czy jakieś totalitarne państwo. Wara od dzieci bolszewicy.
Jak świat światem wszystko działało tylko teraz banda wariatów ideologicznych pod płaszczykiem rzekomej "edukacji" chce pompować dzieciom do głów ideologie od najmłodszych lat
I jeszcze karykaturalnie zwiecie to
Komentarz usunięty przez autora
@liberalnysernik: bo to ideologia a nie nauka
wara od dzieci komuno tęczowa.
P.S Zatrważające jest jak ludzie udający liberałów domagają się kolektywnego indoktrynowania dzieci. XD i nazywają
a dla jakiegoś rodzica matematyka to ideologia a nie nauka. czemu chcesz kolektywnego idoktrynowania dzieci liczbami?
Łap nowy awatar
Są dzieciaki które nie mają dobrych kontaktów z rodzicami, w domu się nie rozmawia albo rodzice to ultrakatole i co wtedy? Myślisz, że nabuzowny hormonami 15latek zrezygnuje ze współżycia, bo będzie miał świadomość, że nie jest wystarczająco wyedukowany?
A komune jechać maczetami drodzy marksiści obyczajowi.
Wasze zapalenie mózgu w tematach obyczajowych jest porażające. Pieprzycie w kółko non stopo ideologi. Nic innego was nie obchodzi li tylko ładowanie ideologi do dzięecięcej główki. Fanatyzm
@ApoptozaMozgu: serio pisza o kalendarzyku, a nie o innych metodach naturalnych?
To marna jakośc merytoryczna i srednio rzetelna wiedza jednak. Szkoda...
A jest chociaż wyjaśniony cykl, fizjologia rozrodu, mechanizmy zapłodnienia itd?
Wiec twój argument to klasyczne „na chłopski rozum” i „nie znam się to wypowiem”