Aktywne Wpisy
Mieszkam z żoną i dzieckiem na 75 m kw. (3 pokoje). W ciągu paru lat praktycznie wszyscy moi znajomi z dziećmi wynieśli się z tego osiedla. Jeden kupił dom 150 metrów, drugi i trzeci mieszkania po 100 metrów. Wszyscy zostawili sobie poprzednie mieszkania (65-75 metrów) na wynajem. Zaczynam miec wrażenie że mam najgorsze warunki mieszkaniowe z ludzi których znam. Ostatnio jedna osoba o moich 75 metrach powiedziała "mnie by było w takim
Buli98 +96
bakston chce się wykopkom przypodobać #famemma
#bekazlewactwa #4konserwy #takaprawda #polska #wiara #katolicyzm
@Metzger3: no to proszę, leć robić tytuł naukowy w seksuologii, napisz pracę naukową, która udowodni, że homoseksualizm to choroba/wada i można ją leczyć. Proszę bardzo. Jestem pewien, że będziesz pierwszym czlowiekiem na świecie, który podejmie taką drogę i zrewolucjonizujesz pogląd ludzkości na temat homoseksualizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Tylko dlaczego dotychczas nie pojawiła
@Metzger3: Ignorancie weź mi #!$%@? pokaż gdzie widzisz możliwość, żeby życie miało jakiś cel, gdzie nauka to niby dopuszcza? xDDD
Cel możesz sobie na podstawie wiary w Boga co najwyżej określić.
Nie ma dla mnie na tym świecie "Szamana", którego słowo jest prawdą objawioną. A jak dla ciebie?
@Metzger3: xDD Raczej przez zrezygnowanie z uprzedzeń na rzecz faktów i nauki.
To co ty wypisujesz to zwyczajny bełkot, którym można udowodnić, że trzeba dalej palić czarownice na stosie.
@Nieprzyjazny_Ziemniak (wiadomość do Metzgera właściwie): Oczywiście da się. Szarlatani poza manipulowaniem wynikami prac korzystają też czasem z takich, dlatego sporo ludzi się na to łapie. Ale świat nauki sobie z tym radzi. Np. prace podlegają krytyce jeśli wystąpią błędy metodologiczne, powstaje też często wiele prac badających jedno zjawisko, można wtedy ocenić czy wyniki są powtarzalne i wiarygodne
Taki fajny komiks mi się kojarzy, gdzie lekarz wskazuje na stos prac i mówi: "oto wszystkie prace wskazujące, że szczepionki są dobre", a następnie wskazuje na