Aktywne Wpisy
schabowy01 +53
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz
Pterophyllum_scalare +293
#antykapitalizm
Praca czyni wolnym
Praca czyni wolnym
źródło: ćwiczenie_praktyczne
Pobierz

Trochę strach puszczać VNC po LANie z robota; jescze chińczyk nabroi bo Hauwej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#siecikomputerowe #sysadmin #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
@fervi: Może już lepiej tego cjdnsa zaimplementować?
W końcu taki mam cel robiąc to wszystko.
Jak na razie jest WindowsXP bo mam płytę z kartą CF 1gb i jakoś skrojona wersja dobrze wypadła (XP 51Lite 3.3).
1GB i okrojony XPek!
Można Cygwina go na Pendrive?
@lis6502: @fervi: Pomyliłem Tmuxa z Cygwinem XDDD
źródło: comment_XZQGZYTwTvhWMIeG0c6uSjttpXIqLvWQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@majsterV2 nas tałe czy na chwilę? Na chwilę to tectia server jest evaluation, ale to korporacyjny gniot trochę :P
A poza tym spróbuj tam zainstalować najnowszego powershella jakiego się da i n---------j po winrm. Winrm nie jest takie złe.
W sieci będzie mocny serwer, który ma odnaleźć komputer, na którym będzie baza danych i algorytm do analizowania obrazu
Czy na pptp można mieć rozmaite porty?
W tym przypadku chciałbym puścić pptp przez cjdns aby na cjdns był tylko jeden port, zaś po stronie serwera miałbym cały interfejs sieciowy robota.
To bardzo odpowiedzialne podejście
Tak więc widać że to ma sens w automatyce ( ͡° ͜ʖ ͡°)