Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +232
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/35530923/nie-moge-cos-tam-gdy-w-polsce-jest-lamana-konstytu/#comment-125082557
Jeden z większych pisowskich dzbanów najpierw stwierdza, ze mam paranoje uważając, ze PIS zapożycza z PRL pełnymi garściami jeżeli chodzi o ustrój.
Następnie zapędzony w kozi róg stwierdza, ze dobra może to jest i to samo, ale PIS został wybrany w demokratycznych wyborach, a PZPR nie wiec mówienie o wprowadzaniu ustroju takiego jak PRL to paranoja i dodał mnie na czarna.
Czyli podsumowując ustrój podobny do PRL, ale tym razem wprowadzają go dobrzy ludzie, wiec będzie dobrze.
To niesamowite jak PIS wytresował swoich wyborców. Są gotowi na akceptację każdej niegodziwosci i złego prawa byleby robili to odpowiedni ludzie. To chyba tłumaczy dlaczego dotychczas żaden większy skandal i wojenka PiSu nie zachwiała ich poparciem.
#neuropa #4konserwy #polityka