@ChoNoTu: jeśli zdecydowałem się na takie mocne rzeczy to nie bez powodu. Intensywny tryb życia + intensywnie ze sportem + idzie jesień, więc wole się zabezpieczyć.
@Gluten: n-------i @Wojtas87: zakladajac, ze jesz przynajmniej przyzwoicie to prawdopodonie w ogole nie odczujesz roznicy (ani twoj organizm) po tych witaminach
@ChoNoTu: możesz mnie nie zbywać szczątkową odpowiedzią? Op sie pyta o mocne witaminy a ty teraz piszesz że mocnych rzeczy nie widział. Chodzi ci o teścia? xD jak mniemam nie.
@Gluten: w takim razie co do samych witamin: ja testowalem kilka komplekow witamin, te najbardziej popularne: olim, hi tec, kfd, ostrovit, i jeszcze cos. w ogole nie odczulem po nich jakiejkolwiek zmiany. jakis czas temu gadalem tez z dwoma koxami. gadalem wtedy z nimi wlasnie o witaminkach, powiedzialem im, ze te kompleksy na mnie w ogole nie dzialay, powiedzieli, ze oni tez je brali i probowali tez tych lepszych. stwierdzili
Controlled Labs Orange Triad czy NOW Foods Adam?
#silownia #mikrokoksy
Intensywny tryb życia + intensywnie ze sportem + idzie jesień, więc wole się zabezpieczyć.
teraz jest taki okres, w ktorym warto wlaczyc d3 k2
@Wojtas87: zakladajac, ze jesz przynajmniej przyzwoicie to prawdopodonie w ogole nie odczujesz roznicy (ani twoj organizm) po tych witaminach