Aktywne Wpisy
BezDobry +306
- będzie można montować zużyte wiatraki,
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
agiller +353
Mam nadzieję że jeśli znów ktoś napisze "Zimo #!$%@?" to ta szczotka magicznie teleportuje mu się do tyłka.
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
LEWAK ATEISTA - jest przeciwny karze śmierci, szanuje każdego człowieka bez względu na kolor skóry, pochodzenie czy orientację, szanuje kobiety dlatego jest za aborcja, chętnie pomaga innym, uważa że Biblia to słaba fikcja literacka.
WYBÓR JEST PROSTY.
#neuropa #4konserwy #bekazkatoli #bekazprawakow
@JAI2L9LAD: Kolejny lewak, który nie potrafi przyjąć odpowiedzialności za swoje czyny.
Dla lewaka wstrzemięźliwość to też coś niezrozumiałego.
Zmusza, jak jakaś puszczalska ameba będzie chciała sobie za pieniądze z podatków dokonywać aborcji,
Odpowiedzialność za swoje czyny XD dlatego lepiej pozwolić dziecku umrzeć na ulicy
@JAI2L9LAD: No i wszystko jasno.
Patologiczna rodzina, rodzice ciebie nie chcieli, nie nauczyli ciebie żadnych zasad ani moralności, to teraz siedzisz w piwnicy i toczysz pianę z pyska na wszystko co normalne, bo zazdrościsz
@JAI2L9LAD: No chyba, że akurat pogląd tego 2 człowieka jest w kontrze do jego poglądu wtedy nazywa go faszystą, złem wcielonym i ingeruje w jego wolność słowa czy wyboru, chcąc zakazać mu go przez ustawę czy kodeks karny.
Komentarz usunięty przez autora
@idewons: nie ma prawa miec prawa xD najpierw naucz sie mowić a dopiero potem zaczynaj układać życie innym ok?
Aborcja na życzenie to czysto hedonistyczny zabieg, który z ratowaniem życia lub zdrowia nie ma nic wspólnego. A to, że taka puszczalska nawet jakby płaciła podatki, to absolutnie ma żadnego prawa uzurpować sobie skrobanki, bo kasa w NFZcie jest wspólna i idzie przede wszystkim na leczenie chorób.
@TurboDynamo:
Już, zadowolony jesteś?
@idewons: nie, to akurat wynika z tego ze przyznanie się do ateizmu przez wiele lat wiązało się z ostracyznem, oraz polityka kosciola gdzie kazdy ochrzczony jest liczony jako wierzacy. Ja tez jestem przedstawiany jako wierzacy, czyli jak rozumiem jestes dumny z moich wszystkich osiagniec jako katolik xD mimo ze
Komentarz usunięty przez autora