Wpis z mikrobloga

PRAWAK KATOLIK - jest za karą śmierci mimo że piąte przykazanie mówi inaczej, nie szanuje kobiet, twierdzi że aborcja to zabójstwo a o pozbyciu tasiemca już tak nie mówi,nie szanuje innych, jest homofobem, antysemitą mimo że czci króla żydowskiego, gardzi uchodźcami mimo że ma szanować bliźnich,wierzy w bajki.

LEWAK ATEISTA - jest przeciwny karze śmierci, szanuje każdego człowieka bez względu na kolor skóry, pochodzenie czy orientację, szanuje kobiety dlatego jest za aborcja, chętnie pomaga innym, uważa że Biblia to słaba fikcja literacka.

WYBÓR JEST PROSTY.

#neuropa #4konserwy #bekazkatoli #bekazprawakow
  • 51
kolejny prawak który nie ogarnia, ze nie ma stu procentowej metody antykoncepcji

@JAI2L9LAD: Kolejny lewak, który nie potrafi przyjąć odpowiedzialności za swoje czyny.

oprócz bycia prawakiem korwinistą.

Dla lewaka wstrzemięźliwość to też coś niezrozumiałego.

Do aborcji też nikt nie zmusza. Zakazać ludziom seksu bo prawaki nie chcą aborcji XD i że niby lewica ma dziwne postulaty? Kek

Zmusza, jak jakaś puszczalska ameba będzie chciała sobie za pieniądze z podatków dokonywać aborcji,
ale ja bym nie miał nic przeciwko temu by się nie urodzić XD wcale się nie zdziwilbym jakby myślała o aborcji bo byłem wpadka. W sumie żałuję że tego nie zrobiła patrząc w jak tragicznym świecie żyjemy.

@JAI2L9LAD: No i wszystko jasno.
Patologiczna rodzina, rodzice ciebie nie chcieli, nie nauczyli ciebie żadnych zasad ani moralności, to teraz siedzisz w piwnicy i toczysz pianę z pyska na wszystko co normalne, bo zazdrościsz
@ibilon ale skad wysunąłes wniosek że moje życie nie jest udane? XD Kodeks moralny mam dużo lepszy od prawakow i jestem z tego dumny. Patologiczna rodzina a kochamy się, wspieramy i wychowali na świetnego człowieka. Super masz definicje patologii. I najwidoczniej mnie chcieli że mimo wpadki nie zrobili aborcji. A mój antynatalizm wynika tylko z faktu tego ile zła jest na świecie w większości stworzonego przez prawakow.
@JAI2L9LAD: generalnie to jest wiele badan mowiacych ze ludzie o wysokim iq czesciej maja liberalny swiatopoglad a ludzie o niskim czesciej sa konserwatywni. Dlatego wcale mnie nie dziwia te sprzecznosci xD

nie ma absolutnie żadnego prawa uzurpować sobie prawa

@idewons: nie ma prawa miec prawa xD najpierw naucz sie mowić a dopiero potem zaczynaj układać życie innym ok?
Pobierz TurboDynamo - @JAI2L9LAD: generalnie to jest wiele badan mowiacych ze ludzie o wysoki...
źródło: comment_9RVSc9asTJDYhY6uQi4Sb1gQDRjvaJDJ.jpg
@JAI2L9LAD:
Aborcja na życzenie to czysto hedonistyczny zabieg, który z ratowaniem życia lub zdrowia nie ma nic wspólnego. A to, że taka puszczalska nawet jakby płaciła podatki, to absolutnie ma żadnego prawa uzurpować sobie skrobanki, bo kasa w NFZcie jest wspólna i idzie przede wszystkim na leczenie chorób.

@TurboDynamo:

nie ma prawa miec prawa xD najpierw naucz sie mowić a dopiero potem zaczynaj układać życie innym ok?

Już, zadowolony jesteś?
Pobierz i.....s - @JAI2L9LAD:
Aborcja na życzenie to czysto hedonistyczny zabieg, który z ra...
źródło: comment_Zt4p1FbGPVho7A6WmFFWfY0uW8kKoKpa.jpg
Generalnie to noblistami są głównie chrześcijanie. To pewnie dzięki temu niskiemu IQ spowodowanemu posiadaniem światopoglądu konserwatywnego zasłużyli na tę nagrodę, zgadza się?

@idewons: nie, to akurat wynika z tego ze przyznanie się do ateizmu przez wiele lat wiązało się z ostracyznem, oraz polityka kosciola gdzie kazdy ochrzczony jest liczony jako wierzacy. Ja tez jestem przedstawiany jako wierzacy, czyli jak rozumiem jestes dumny z moich wszystkich osiagniec jako katolik xD mimo ze
@JAI2L9LAD: nie wpisuje sie w ani jedne ani drugie stwierdzenie, gdzie byś mnie umiejscowił? Jestem ateistą, jestem za karą śmierci jesli sie komuś udowodni w 100% winę zeby nie było przypadków jak komenda, jestem za aborcją ale z prywatnych pieniędzy kobiety, dofinansowanie z państwa na aborcje tylko w skrajnych przypadkach takich jak gwałt albo ciężka choroba dziecka lub po prostu zagrożenie zdrowia i życia matki, nie mam nic do czarnych, białych
@JAI2L9LAD Nie jest to prosty wybór. Ty po prostu sprowadzasz poglądy innych ludzi na trudne tematy do dwóch skrajnych wartości, tworząc wyimaginowane czarne i białe postacie. Czy przyszło Ci do głowy, że jest coś pomiędzy? 2/10 bo odpisalem...
@JAI2L9LAD: piąte przykazanie wcale nie twierdzi ze nie należy zabijać, przeczytałbyś w oryginale to wiedziałbyś ze stoi tam NIE MORDUJ, bo kara śmierci w niektórych przypadkach jak właśnie dla morderców w biblii jest nakazana. No ale jeśli jest se gimboateistą to się tego nie wie