Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +519
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +667
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
#dieta #lchf #keto
@zmumifikowanydekarz: Po to, aby Twój organizm się przyzwyczaił do innego rodzaju paliwa. Zauważyłam, że jedząc tłuszcze, z czasem ograniczam ilość posiłków i wielkość porcji samoistnie, bez zmuszania siebie do zaprzestania jedzenia.
Jedząc słodycze, np ciasta, ale tylko do momentu stworzenia deficytu kalorycznego (mam taką babkę w pracy, je cały dzień ciasta, ale chudnie, bo mieści się w ilości kalorii), nakręca się
Ja jestem magikiem, który redukuje na high carbie do żył na plecach i moi ludzie, KTÓRZY SĄ ZDROWI i AKTYWNI też ( ͡° ͜ʖ ͡°) (oczywiście wiele osób, powinni ograniczyć Ww) jednak mówienie że odcięcie Ww to przepis na sukces - gówno prawda, tym bardziej jak patrzymy również na performance treningowy
A pomijając aspekt zmiany masy ciała, to dla odpowiedniego rozwoju, funkcjonowania a przede wszystkim zdrowia należy zadbać o odpowiednią podaż istotnych mikro i makro elementów. Wystarczy zapoznać się z listą procesów w jakich bierze udział taka niepozorna witamina C by zrozumieć, jak skomplikowany jest nasz organizm i jak naiwna jest wiara, że liczy się