Wpis z mikrobloga

@Mankior: nie wiem jak tam to u innych wyglada ale mnie ten komiks triggeruje, bynajmniej nie ze wzgledu na tresc.

Psingwin zostal zapytany o to, co to jest nietolerancja. I odpowiedz pasujaca merytorycznie brzmialaby: "Nietolerancja to stan w ktorym spozywanie konkretnych skladnikow pokarmowych wywoluje reakcje alergiczna lub stan chorobowy. Np. Nietolerancja laktozy. Istnieje tez nietolerancja w ujeciu, nazwijmy je, swiatopogladowym: brak poszanowania dla czyichs pogladow, wierzen, upodoban rozniacych sie od wlasnych."
@KochanekAdmina: I w drugą stronę odbijam piłeczkę: wychudzone suchoklatesy na strzała w glanach cięższych od nich XD faktycznie agresywne bojówki XD
@rybsonk: Czytałem już 11 lat temu na studiach, ale jak ci mam przemówić że teoria czy koncepcja i to jeszcze wychodząca z ust kogoś tak kontrowersyjnego w polu filozofii to nie prawda objawiona?

a od kiedy tolerancja oznacza tolerancje łamania prawa przez rząd

@NieBojeSieMinusow: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ciekawe gdzieś ty
jak ci mam przemówić że teoria czy koncepcja i to jeszcze wychodząca z ust kogoś tak kontrowersyjnego w polu filozofii to nie prawda objawiona?

@sublingual: bo to logiczne i sprawdza się w rzeczywistości
@rybsonk:

wy chcielibyście tolerować jedynie białych mężczyzn hetero o prawicowych poglądach

Ciekawe, ile to człowiek może się o sobie nowych rzeczy dowiedzieć w internecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Doskonały przykład waszej dzbanowatości. Nic o mnie nie wiesz, nie masz pojęcia czy nie zrobiłem trójki dzieci swojej czarnoskórej partnerce, samemu będąc Azjatą. Wystarczy jednak przypiąć mi łatkę "faszysta" i myk. Już nie musisz ze mną rozmawiać nie
PS. Doskonały przykład waszej dzbanowatości. Nic o mnie nie wiesz, nie masz pojęcia czy nie zrobiłem trójki dzieci swojej czarnoskórej partnerce, samemu będąc Azjatą. Wystarczy jednak przypiąć mi łatkę "faszysta" i myk. Już nie musisz ze mną rozmawiać nie musisz się silić na argumenty, możesz mi blokować drogę, pluć na mnie, nie szanować moich poglądów, a może nawet mi za nie #!$%@?ć. No bo kto by się tam przejmował jakimś faszystowskim ścierwem?