Aktywne Wpisy
OVHcloud +103
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +575
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
... Super życie bulwo, jedyne co może robić to gibać się w losowe strony, robić pod siebie i nie kontaktować. Ale przecież to jest dużo lepsze od nigdy nie istnienia, cud życia, ochrzczona trafi do nieba, carpe diem, patrzcie jak uśmiechnięta czerpie z życia :)
hurrdurr Hitler, Eugenika zabawa w Boga. Wszystko ma swoje granice. W skrajnych przypadkach lekarz powinien mieć prawo decydować i podjąć się aborcji /eutanazji w tak skrajnych przypadkach bo wiadomo że madka kieruje się samolubnym zachowaniem by jej było fajnje. A dziecko? Niech umiera tylko nie za szybko żeby zdjęcia na insta było. Można wrzucić
#bekazkatoli #madki
Komentarz usunięty przez autora
Ja patrzę na to że swojej perspektywy. Gdybym. Miał wypadek to wolałbym umrzeć niż być ślepy głuchy bezwladny i robić pod siebie tak długo aż jakąś lekarka nie udusi mnie poduszka albo gangrena od odcisków mnie nie zabije. Co to za logika że lepiej dogorywać w strasznym cierpieniu jakiś czas niż po prostu umrzeć zanim to be cierpienie nastanie. To
Komentarz usunięty przez moderatora
Rodzina zamiast cieszyć się normalnym życiem skupia swoją uwagę nieuleczalnej, wegetującej dziewczynce która nie ma żadnych szans na względnie normalne życie.
A czy jej zapytał się ktoś czy nie cierpi, czy nie czuję bólu? Nie, bo ona jest przecież super cute prettiest girl in the