Wpis z mikrobloga

• 895
Jestem przerażony jak ludzie potrafią być zapatrzeni w siebie i swoje ego. Liczy się to żebym nie miała poczucia winy. A moja córeczka? Tilko patscie jak siłodko się uśmiecha a tititi ktjo jest szkrabusiem mamusi

... Super życie bulwo, jedyne co może robić to gibać się w losowe strony, robić pod siebie i nie kontaktować. Ale przecież to jest dużo lepsze od nigdy nie istnienia, cud życia, ochrzczona trafi do nieba, carpe diem, patrzcie jak uśmiechnięta czerpie z życia :)

hurrdurr Hitler, Eugenika zabawa w Boga. Wszystko ma swoje granice. W skrajnych przypadkach lekarz powinien mieć prawo decydować i podjąć się aborcji /eutanazji w tak skrajnych przypadkach bo wiadomo że madka kieruje się samolubnym zachowaniem by jej było fajnje. A dziecko? Niech umiera tylko nie za szybko żeby zdjęcia na insta było. Można wrzucić

#bekazkatoli #madki
trejn - Jestem przerażony jak ludzie potrafią być zapatrzeni w siebie i swoje ego. Li...

źródło: comment_LVZ1AqD1gXT8TeuEbja57JibqG2thxZ5.jpg

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 16
@wypokowy-egzorcysta Wpis nie dotyczy dzieci z downem tylko takich dzieci których nie spotkamy na ulicy bo nie mogą się poruszać, nie mówią, nie kontaktują, I bez utrzymywania przy sprzęcie w szpitalu nie przeżyją 10 minut więc chyba nie będę miał okazji. Na szczęście :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 23
@Daleki_Jones Ważne że to ja jestem po tej dobrej stronie komory.

Ja patrzę na to że swojej perspektywy. Gdybym. Miał wypadek to wolałbym umrzeć niż być ślepy głuchy bezwladny i robić pod siebie tak długo aż jakąś lekarka nie udusi mnie poduszka albo gangrena od odcisków mnie nie zabije. Co to za logika że lepiej dogorywać w strasznym cierpieniu jakiś czas niż po prostu umrzeć zanim to be cierpienie nastanie. To
  • Odpowiedz
Dla mnie to barbarzyństwo że ta dziewczynka jest utrzymywana przy życiu jak roślina w doniczce która zwiędnie jak nikt jej nie podleje, i to przekłamane "sweet, cute".
Rodzina zamiast cieszyć się normalnym życiem skupia swoją uwagę nieuleczalnej, wegetującej dziewczynce która nie ma żadnych szans na względnie normalne życie.

A czy jej zapytał się ktoś czy nie cierpi, czy nie czuję bólu? Nie, bo ona jest przecież super cute prettiest girl in the
  • Odpowiedz