Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +77
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

phaxi +38
nie kupujcie tego
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
źródło: 1000062219
Pobierz

Tak swoją drogą, gdzie jest więcej jedzenia, jedna pizza 60cm czy dwie pizze 30cm?
źródło: comment_ayZpctCXCgDynRkGpY3fMKUm3qLNtmZO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_3O06oBN2blEnUoR00cwS1c9ZayN2YueY.jpg
Pobierzja lubię double bacon burger z dominos ostatnio i tylko ją jem :3
a wy jaką pitce lubicie? z jakimi składnikami? z jakim sosem?
piszcie :3
Przecież przy takich danych nie ma nic do liczenia bo to oczywiste:
źródło: comment_SJzOLL6OSOSHY6QLjxpGyBXLrzL8G2K2.jpg
Pobierzźródło: comment_wBtoehYh87VJbTbhyuYEteIsIccf0i8O.jpg
Pobierz