#pracbaza #programista15k #programowanie Czy to prawda że programowanie to jeden z niewielu zawodów, gdzie zwykły debil może dobrze zarabiać ? Jeśli tak, to jaki bootcamp polecacie do 3k ?
@CzarnyOwiec: Pytam się bo widzę że sporo debili z mojej klasy liceum wozi się nowymi golfami z salonu i widzę na fejsie że są jakimiś java developerami.
@andrzejblack: jak się będziesz programowania uczyć to ci zabraknie czasu na życie tamtymi patusami ( ͡°ʖ̯͡°) Może to tu jest klucz, że oni jednak nie są debilami bo nie oglądają meneli i nie komentują ich życia 24/7 a ktoś tu tak robi ( ͡°͜ʖ͡°)
@Przegrywek123: Nie martw się, wystarczy czasy na wszystko. Po 8h dziennie siedzę przy kompie więc dam rade. Przenalizowałem oferty pracy i postanowiłem zająć Java Backend Senior developerem
@andrzejblack jakby każdy debil mógł zarabiać to by było za dobrze.
@andrzejblack: nie
idź na kasę w markecie; naucz się ją programować i obsługiwać ją szybko 1-2 miesiące;
w międzyczasie skończ kurs obsługi frezarek cnc, szybkiego czytania i metod pamięciowych; popracuj z frezarkami jakieś 4-5 miesięcy
potem kup dobre książki o c++ i zacznij się uczyć i oglądać youtuba o kursach; na udemy masz sporo kursów, poczkaj na promo to będą za
Dzieki za pomoc :) Konkurencja nadciąga marni klepacze :)
@Vedpox @leoha @WyjmijKija @Primusek @CzarnyOwiec
Może to tu jest klucz, że oni jednak nie są debilami bo nie oglądają meneli i nie komentują ich życia 24/7 a ktoś tu tak robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przenalizowałem oferty pracy i postanowiłem zająć Java Backend Senior developerem