Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.7% (684)
- Nie 7.9% (90)
- Zrobić bachora 18.7% (214)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (158)
Teuvo +437
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#bekazkatoli #religia #wiara #jezus
https://www.bluneral.com/porady/pogrzeb-swiecki-jak-wyglada-pogrzeb-bez-ksiedza/
@StaryWilk: Może nie koniecznie.
@xandra: Nie zgodzę się.
Istotą wspólnoty dowolnego kościoła jest UCZESTNICTWO w życiu danej wspólnoty.
Kościół to NIE JEST zakład usługowy.
@brakslow: Zakładam. Statystycznie 94% Polaków jest katolikami ( ͡° ͜ʖ ͡°) A gdyby był na przykład świadkiem jehowy raczej nie chowali by go z księdzem.
@xandra: Bez dwóch zdanie.
Ale dobrze. Może dzięki temu do kościoła będą należeć tylko zaangażowani.
@niepanimaju: do niczego ksiądz nie jest potrzebny aby kogoś pochować
@xandra: co ma niby miłosierdzie do niebycia hipokrytą? Proboszcz miał 100% racji.
@graf_zero: ochrzczono go wiec byl katolem. Nie dokonal apostazji wiec jest katolem.
Jezeli kosciol nie jest zakladem uslugowym to dlaczego nie wykresla automatycznie atesistow?
Nie chodze do kosciola od oo 10 lat. Ktos mnie wykreslil? NIE. WIEC JESLI MOZJA RODZINA BEDZIE CHCIALA MNIE POCHOWAC JAKO KATOLA TO MA TAKIE #!$%@? PRAWO A