Aktywne Wpisy
Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Fajni ci chrześcijanie.
Komentarz usunięty przez autora
Co w tym dziwnego? Hitler był zafascynowany Islamem a ponad 10% zagranicznych SS manów stanowili muzułmanie.
@ZaplutyKarzelReakcji: na podstawie komentarzy na fejsie ustalamy przyjazność kraju? To w którym kraju jest tak przyjaźnie że żadnych negatywnych komentarzy na fejsie nie ma?
Dla mnie należy porównywać przyjazność z innymi krajami, bo też nie musi być inherentnie pozytywna. Co w ogóle mierzy przyjazność? Tolerancja homoseksualizmu, coś jeszcze?
@ZaplutyKarzelReakcji: albo tam nie wchodzisz tak głęboko jak w Polsce, więc i mniej masz dowodów na kanadyjskie komentarze na fejsie ¯\_(ツ)_/¯ Ale może się mylę i dokładnie zgłębiłeś ilość kanadyjczyków chcących wieszać gejów na kanadyjskich grupach fejsbukowych, wymieniłbyś kilka?